Kızı ölümden dönen anneden kampanya! Hedef 25 bin imza

Kızı ölümden dönen anneden kampanya! Hedef 25 bin imza

Kızı ölümden dönen anneden kampanya! Hedef 25 bin imza

Dr. Gülay Ceylaner, 24 Ocak 2023’te yaşanan ve hayatını değiştiren trafik kazasının ardından, adalet arayışını sürdürüyor.

İSTANBUL (İGFA) - Doç Dr. Gülay Ceylaner, 24 Ocak 2023’te yaşanan ve hayatını değiştiren trafik kazasının ardından, adalet arayışını sürdürüyor. Kızı ağır yaralanan, 23 yaşındaki Mustafa’nın ise hayatını kaybettiği bu korkunç kazanın ardından Dr. Ceylaner, "Trafikte Can Alanlar Artık Durdurulsun" kampanyasını başlattı.

Dr. Ceylaner, başlattığı bu kampanya ile trafik kazalarına karşı daha caydırıcı yasaların çıkarılması gerektiğini vurguladı. "Bu kampanya, sadece Mustafa’nın anısını yaşatmak için değil, gelecekte benzer trajedilerin önüne geçmek için başlatıldı," dedi. Hedeflerinin, 17 Eylül 2024’te İzmir Adliyesi’nde görülecek dava öncesinde 25 bin imzaya ulaşmak olduğunu belirten Dr. Ceylaner, "Herkesi bu mücadeleye katılmaya davet ediyorum" Dedi.

"TRAFİKTE SORUMLULUĞU OLMAYANLAR, CAN KAYBETMEMELİ"

Ceylaner, kazaya neden olan tır şoförünün daha önce de iki kişiyi öldürdüğünü vurgulayarak, "Trafikte tehlike yaratan, sorumsuz davranan kişiler daha fazla can almadan durdurulmalı. Bu tür kazaların tekrar yaşanmaması için daha caydırıcı yasalar şart," şeklinde konuştu.  Cerylaner,  imza kampanyasının hızla büyüdüğünü ve bu konuda kamuoyunun duyarlılığını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

HER ANNEDEN İMZA İSTİYORUM

"Trafikte Can Alanlar Artık Durdurulsun" kampanyasına destek vermek için, Change.org üzerinden katılım sağlanabiliyor. "Her imza, trafikte sorumsuzca hareket edenlerin durdurulması ve adaletin sağlanması için atılmış bir adımdır," diyen Dr. Ceylaner, topluma seslenerek kampanyaya daha fazla destek beklediklerini ifade etti.

HEDEF 17 EYLÜL’E KADAR 25 BİN İMZA

Dr. Ceylaner, kampanyanın hızla büyüdüğünü ve 17 Eylül’e kadar 25 bin imza toplayarak davanın seyrine katkı sağlamak istediklerini belirterek  "Bu sadece bir başlangıç. Trafikte can alanların durdurulması ve daha ağır cezaların uygulanması için mücadelemiz sürecek" Dedi.


Haber Kaynak : İGFA

DİSMEK'te 10 dalda sanat ve meslek kursları için kayıtlar başladı

Manavgat Belediye Başkan Vekili Çiçek, Konyalılar Derneği'nin Sonbahar Şenliği'ne Katıldı

Kahramanmaraş'ta Şehit Aileleri ve Gaziler Onurlandırıldı

Anatolian Goes Jazz Grubu Şanlıurfa'da Unutulmaz Konser Verdi

Şehitkamil Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Gerçekleşti

Bilim Samsun ve Keşif Kampüsü Yeni Eğitim Dönemine Başladı

Siirt'in Ekonomik Dönüşümü İçin Çalıştay Düzenlendi

Biyosidal Ürün ve Veteriner Tıbbi Ürün Satın Alınacaktır

Karatay Belediyesi Tatlıcak Mahallesi'nde Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Bursa'da 'Cumhuriyet Demek' Kampanyasına Gençlerden Yoğun İlgi

Gümüşhane Belediye Başkanı, Vefat Eden Personeli Azime Gürbüz'ü Andı

Konya'da Kanalizasyon Borusuna Düşen Köpek Kurtarıldı

Kepez'de 'Zamana Değer Katanlar' defilesi büyük ilgi gördü

Manavgat Belediyespor Sezona Galibiyetle Başladı

Toroslar Belediyesi Ücretsiz Hasta Nakil Ambulansı Hizmeti Başlattı