Belediye, kar yağışına karşı ekiplerini ve iş makinelerini hazır tutarken, 500 ton saf tuz ve agrega karışımıyla 1000 tonluk stok oluşturdu.
Kırşehir Belediyesi, kış koşullarına karşı 500 ton saf tuz ve agrega karışımıyla toplam 1000 ton tuz stoku oluşturarak müdahaleye hazır hale geldi.
Havaların Soğumasıyla Hazırlıklar Tamamlandı
Kış mevsiminin başlaması ve havaların soğumasıyla birlikte Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü, olası kar yağışlarına karşı hazırlıklarını tamamladı.
Ekipler ve Ekipmanlar Yıl Boyu Nöbette
Kırşehir Belediyesi, iş makineleri ve ekipleriyle kar yağışlarında yaya ve araç trafiğini rahatlatmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, karla mücadele ekiplerinin 7 gün 24 saat hazır olduğu belirtildi.
Geniş Araç Filosuyla Anında Müdahale
Ekipler, tuzlama araçları, kar bıçaklı kamyon, kepçe, kamyon, greyder ve kaldırım temizleme (kar püskürtme) araçlarıyla anında müdahaleye hazır bekliyor. Belediye, her türlü hava koşulunu dikkate alarak önlemlerini aldığını duyurdu.
Vatandaşlara Sağlıklı Kış Temennisi
Kırşehir Belediyesi, tüm Kırşehir halkının sağlıklı ve huzurlu bir kış geçirmesini diledi.
Kırşehir,Kırşehir Belediyesi
belediye365.com