Kırmızı bültenle aranan baron İstanbul'da yakalandı

Kırmızı bültenle aranan baron İstanbul

Kırmızı bültenle aranan baron İstanbul'da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hollanda tarafından Interpol Kırmızı Bülteniyle "Uyuşturucu madde ticareti" suçundan uluslararası seviyede aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı Rawi Ayi Qureshi'nin, İstanbul'da yapılan "Kartel-5" operasyonuyla yakalandığını açıkladı

İSTANBUL (İGFA) - Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şu ifadeleri kullandı: "Hollanda tarafından İnterpol Kırmızı Bülteniyle “Uyuşturucu Madde Ticareti” suçundan uluslararası seviyede aranan Uyuşturucu Madde Kartelinin elebaşı RAWİ ALİ QURESHI İstanbul’da yapılan “KARTEL-5” operasyonuyla yakalandı Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine asla nefes aldırmayacağız. Hepsini tek tek kafesin içine koyacağız.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat, Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucu İstanbul Kağıthane’de yakalanan ve hakkında Kırmızı bültenle yakalama kaydı bulunan RAWİ ALİ QURESHI’nin; Hollanda ‘da uyuşturucu ticareti ve ithalatında dünya çapında önemli bir rol oynadığı, dünyanın birçok ülkesinde geniş bir suç ağına sahip olduğu ve bunu büyük miktarlarda kokain ithal etmek amacıyla nakliye hatları kurduğu, Hollanda’ya gemi, sürat tekneleri ve havayoluyla toplam 6 Ton uyuşturucu madde sevkiyatı yaptığı, Uyuşturucu madde için depolama tesislerini organize ettiği ve Uyuşturucu maddelerin finansörlüğünü yaptığı tespit edildi. Operasyonu düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle Ülkemizi Ulusal ve Uluslararası Organize Suç Örgütlerinden, Zehir Tacirlerinden Temizlemeye Kararlıyız"

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1753648465698029699

Haber Kaynak : İGFA

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı'na Katıldı

Başkan Görgel, Türkoğlu Belediye Başkanı Karaca'nın Acısını Paylaştı

Çanakkale Belediyesi, Avrupa Seramik Rotası Genel Kurulu'na Katılacak

Keçiören'de atık pil toplama yarışmasının şampiyonu Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası İlkokulu oldu

Çankırı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı ilçemiz Ilgaz'da Gerçekleştirildi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, Öğrencilerle Doğal Yaşam Merkezi'nde Bir Araya Geldi

Ticaret Bakanı Bolat, Etiyopya ve Libya ile mutabakat zaptı imzaladı

İzmit'te Alikahya Fatih Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Siirt'te 15 Kilometrelik Yeni İmar Yolu Çalışmaları Başladı

İzmit'te Dünya Hayvanları Koruma Günü 41 Patifest ile kutlandı

Van'da Toplu Ulaşım Araçları Düzenli Temizleniyor

Bolat: Kadınların Ekonomideki Rolü Türkiye-Afrika İlişkilerini Güçlendirecek

Gümüşhane Belediye Başkanı, Kamu Spor Oyunları Voleybol Finalini İzledi

CHP Ardahan İl Kongresi'nde Yunus Dündar İl Başkanı Seçildi

Türkiye ile Libya arasında müteahhitlik alacakları ve yeni projeler için anlaşma imzalandı