Kılıçdaroğlu yine kapıda kaldı!

Kılıçdaroğlu yine kapıda kaldı!

Kılıçdaroğlu yine kapıda kaldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak üzere Et ve Süt Kurumu’na gitti. Randevu talebine yanıt verilmediğini belirten Kılıçdaroğlu, içeri alınmadı.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak için sabah saatlerinde Et ve Süt Kurumu’na gitti.

İçeri alınmayan Kılıçdaroğlu, bina önünde yaptığı açıklamada, Et ve Süt Kurumu’nun çiftçinin, üreticinin yanında olması gerektiğini söyledi.

İktidarı eleştiren Kılıçdaroğlu, ”Beşli çeteye sağladığın imkanları onun binde birini üreticiye verirseniz Türkiye’de hiçbir çocuk yatağa aç girmez” dedi.

"Hangi asgari ücretli kıyma alabilecek çocuğuna düzenli süt alabilecek?" diye soran Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı’ndan sonra ‘Milletin Sesi’ mitinglerine yeniden başlayacaklarını duyurdu.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1512325419478966273

Öte yandan çocukların beslenme hakları için Et ve Süt Kurumu’gittiklerini belirten Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımda, "Öğün atlamak zorunda kalan çocuklarımızın kursağından et ve süt geçsin diye gittik. Çocuklarımızın yeterli beslenme hakkı artık milli öncelik meseledir.  Derin yoksullukla ilgili önemli araştırmalar yapan Hacer Foggo ve sürekli sahada olan kadın arkadaşlarımıza, Et ve Süt Kurumu ziyaretimde bana eşlik ettikleri için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kılıçdaroğlu yine kapıda kaldı!

Bursa'da 'Resimlerden Resim Beğen'diler

Ümit Özdağ'ın iddianamesi tutukluluğunun 78. gününde hazırlandı

Darüşşafaka sınavı bu yıl 25 Mayıs'ta yapılacak

Türkiye-Almanya Kardeş Şehirler Zirvesi'ne Silivri'den mesaj

Ege Bölgesi yatırımcıların yeni gözdesi... Arsa fiyatları yükselişte

Müze ve ören yerlerinde 9 günde 1 milyonu aştık! Efes ve Göbeklitepe zirvede!

Sosyal Etki Zirvesi 2025'e geri sayım başladı

İklim Kanunu teklifine vekillerden eleştiri!

İstanbul Şişli’deki çift cinayette 'gereği yapıldı'! Şüpheliler yakalandı

İlk çeyrekte 45 milyon 'hava'dan seyahat etti!

Mudanya Belediye Başkanı'ndan Mahir Polat'a alkışlı destek

Başkan Ovalıoğlu kadın ve gençlik zirvesinde konuştu

İETT'den iki yeni garaj yatırımı

Mudanya'da gençlerden tutuklu öğrencilere 'balonlu' destek

Soğuk ve yağışlı hava hakim olacak