Kılıçdaroğlu ailesi bir hafta karanlıkta!

Kılıçdaroğlu ailesi bir hafta karanlıkta!

Kılıçdaroğlu ailesi bir hafta karanlıkta!

"Zamlar geri çekilene kadar faturamı ödemeyeceğim" diyerek gelen zamlara tepki gösteren ve bugün evinin elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşiyle birlikte evinden gaz lambasıyla basın açıklaması yaptı. Bir hafta karanlıkta kalacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da 'zamları derhal geri çek' çağrısında bulundu.

ANKARA (İGFA) - Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak için diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan bu sistem artık miladını doldurduğunu söyledi.

"Bir avuç holding ceplerini dolduracak diye memleketimizin onurlu insanları fakirliğe sürükleniyor" diyen Kılıçdaroğlu, eşi ile birlikte bir hafta boyunca karanlıkta kalacağını duyurdu.  Söyleyeceklerim halkın bu adaletsiz düzene karşı yükseltilen ses olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "4 milyona yakın abonenin elektriği kesilmiş Türkiye'de. Onların sesini duyurmak için bu eyleme girdim. Bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bu sizin hakkınızı arama mücadelesidir. Mücadelem ses olmak içindir" diye konuştu.

"ZAMLARI DERHAL GERİ ÇEK, KDV'Yİ SIFIRLA"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda da bulunan Kılıçdaroğlu, "Elektriğe ve enerji kalemlerine yaptığın zamları derhal geri çek. Enerjide KDV'yi sıfırla. Toplam gelirleri asgari ücretten düşük olan abonelerin elektrik tüketimini enerji çekleriyle karşıla" diyerek karanlıkları mutlaka aydınlığa çıkaracaklarının altını çizdi.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1517204578705551361

Haber Kaynak : İGFA

Diyarbakır'da Mardin Yolu'na Kapsamlı Peyzaj Düzenlemesi

Van'da Kar Mücadelesi: 292 Yerleşim Yerine Ulaşım Sağlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 'Koli Ver' Kampanyası Ramazan'da Devam Ediyor

Altınordu'da Üreticilere 2.4 Milyon TL Destek

Kulp'ta Kar Nedeniyle Kapanan Kırsal Yollar İçin Temizleme Çalışması Başlatıldı

DEM Parti'den Kayyım Uygulamalarına Tepki: Eşbaşkanlar Görevlerine Dönmeli

Diyarbakır Eşbaşkanı Bucak, Eurocities ve B40 Temsilcileriyle Görüştü, TBB Encümen Toplantısına Katıldı

Eskişehir'de Gündoğdu Mahallesi İçin 378 Milyon TL'lik Kentsel Dönüşüm Projesinin Temeli Atıldı

Van'da Özel Gereksinimli Bireyler Sinema Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Kayseri'de Kar Mücadelesi: 432 Kilometrelik 54 Mahalle Yolu Açıldı

Kayseri'de Üçüncü Gönül Sofrası Eskişehir Bağları'nda Hizmete Açıldı

Sazova Parkı'nda Ekolojik Dönüşüm: Kavaklar Çınarlarla Yenileniyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Buluşmaları Mahmudiye'de Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Siyer Sergisi Ramazan Ayında Yoğun İlgi Görüyor

Mert Şişmanlar, Yunusemre Belediyespor'da