Kılıçdaroğlu ailesi bir hafta karanlıkta!

Kılıçdaroğlu ailesi bir hafta karanlıkta!

Kılıçdaroğlu ailesi bir hafta karanlıkta!

"Zamlar geri çekilene kadar faturamı ödemeyeceğim" diyerek gelen zamlara tepki gösteren ve bugün evinin elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşiyle birlikte evinden gaz lambasıyla basın açıklaması yaptı. Bir hafta karanlıkta kalacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da 'zamları derhal geri çek' çağrısında bulundu.

ANKARA (İGFA) - Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak için diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan bu sistem artık miladını doldurduğunu söyledi.

"Bir avuç holding ceplerini dolduracak diye memleketimizin onurlu insanları fakirliğe sürükleniyor" diyen Kılıçdaroğlu, eşi ile birlikte bir hafta boyunca karanlıkta kalacağını duyurdu.  Söyleyeceklerim halkın bu adaletsiz düzene karşı yükseltilen ses olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "4 milyona yakın abonenin elektriği kesilmiş Türkiye'de. Onların sesini duyurmak için bu eyleme girdim. Bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bu sizin hakkınızı arama mücadelesidir. Mücadelem ses olmak içindir" diye konuştu.

"ZAMLARI DERHAL GERİ ÇEK, KDV'Yİ SIFIRLA"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda da bulunan Kılıçdaroğlu, "Elektriğe ve enerji kalemlerine yaptığın zamları derhal geri çek. Enerjide KDV'yi sıfırla. Toplam gelirleri asgari ücretten düşük olan abonelerin elektrik tüketimini enerji çekleriyle karşıla" diyerek karanlıkları mutlaka aydınlığa çıkaracaklarının altını çizdi.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1517204578705551361

Haber Kaynak : İGFA

5. Uluslararası Antalya Mimarlık Bienali Kasım'da Kepez'de Düzenlenecek

Babam Geri Döndü Tiyatro Oyunu Keçiören'de Yoğun İlgi Gördü

Kepez'de Minik Öğrenciler Doğa Gözlem Eğitiminde

Kepez Belediyesi Mobil Sağlık Merkezi Duraliler'de Kanser Taraması Yaptı

ESAY ekipleri viyadükte mahsur kalan kedi yavrusunu kurtardı

Burhan Turan 2025 Türkiye Baja Şampiyonası Kepez'de tamamlandı

Kepez'de Cumhuriyet'in 102. Yılı Sanat ve Felsefe Söyleşisiyle Kutlandı

Mamak Belediyesi Boks Takımı Cumhuriyet Kupası'nda 4 Madalya Kazandı

Eyüpsultan'da 'Şahane Düğün' tiyatro oyunu büyük ilgi gördü

Eyüpsultan'da Yerel Ürün Pazarı Açıldı

Eyüpsultan'da 30 Yıllık Trafik Sorunu Çözülüyor: Silahtarağa Kavşağı Düzenlemesi Başladı

Eyüpsultan'da 'Sonsuzluk ve Ötesi' sergisi açıldı

Bolu'da Yere İzmarit Atmanın Cezası 152 Bin 895 TL'ye Çıkıyor

Pamukkale Belediyesi'nden Vergi Ödemeleri İçin Son Gün Uyarısı

Bolu'da Ekmek Fırınlarına Yönelik Denetimler Sıkılaştırıldı