Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kitap Fuarı'nı Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kitap Fuarı

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, düzenlenen Kitap Fuarı'nın ikinci gününde yazarlar ve kitapseverlerle bir araya geldi. Ziyaretinde çocuklara ve gençlere okumanın önemini vurgulayan Kocagöz, fuarın kültür yayılımındaki rolüne

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarı'nı ikinci gününde ziyaret etti. Fuar alanında yayınevleri ve yazarlarla görüşen Kocagöz, kitapseverlerle de sohbet etti.

Çocuk ve Gençlere Okuma Tavsiyesi

Ziyareti sırasında çocuk ve genç ziyaretçilerle yakından ilgilenen Başkan Kocagöz, onlara çok okumalarını tavsiye etti. Kitap okumanın hayal gücünü geliştirdiğini, bilgiye ulaşmanın ve kendini ifade etmenin en güzel yollarından biri olduğunu vurguladı. Ayrıca Antalya Sanatçılar Derneği ve Altı Nokta Körler Derneği’nin stantlarını da ziyaret ederek dernek temsilcileriyle görüştü.

Yazarlarla Buluşma ve İmza Günleri

Fuarın ikinci gününde, sanatçı ve yazar İlyas Salman da imza gününde okurlarla buluştu. Başkan Kocagöz, Salman'ı ziyaret ederek kendisiyle sohbet etti. İmza etkinliği olan diğer yazarları da tek tek ziyaret eden Kocagöz, imzalı kitaplarını alarak fuara katılımları için teşekkür etti. Yazar Sinan Meydan'ın "Atatürk’ün Mirası Laik Cumhuriyet" adlı kitabını almak için kitapseverlerin oluşturduğu kuyrukta bekleyen Kocagöz, bu sırada diğer okurlarla da sohbet etti ve onların kitap tercihlerini dinledi.

"Okuyan Toplum Güçlü Toplumdur"

Ziyareti sırasında bir açıklama yapan Başkan Mesut Kocagöz, "Kepez'i Akdeniz'in kültür ve edebiyat başkenti yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu tür etkinlikler, hem yazarları hem yayınevlerini hem de okurları bir araya getirerek kültürün yayılmasına katkı sağlıyor. Okuyan bir toplum, düşünen, sorgulayan ve hayal gücü güçlü bir toplum demektir. Bu nedenle, gençlerimizi ve çocuklarımızı kitapla buluşturmak, onların geleceğe daha donanımlı adım atmalarını sağlamak açısından büyük önem taşıyor" ifadelerini kullandı.
 

Antalya,Kepez Belediyesi

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Huzurevini Ziyaret Etti

Eskişehir Tayyare Tamirhanesi'nin Kuruluşunun 100. Yılı Anıldı

Haldun Dormen, Dünya Tiyatro Günü'nde Eskişehir'de Anıldı

1 MİLYON 302 BİN 646 KEZ EVDE SAĞLIK HİZMETİ

Ziynet Sali sahneyi büyüledi... Sahneden dünyaya barış mesajı

Eskişehir'de Kıdemli Vatandaşlar Türkülerle Bir Araya Geldi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Genç Seyyah Projesi ile 25.920 Öğrenci Daha İstanbul'u Gezecek

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kitap Fuarı'nı Ziyaret Etti

Tarık Tufan, Kepez Kitap Fuarı'nda Edebiyatın Gücünü Anlattı

Sinan Meydan, Kepez Kitap Fuarı'nda 'Atatürk'ün Mirası Laik Cumhuriyet'i Anlattı

Antalya'nın En İyi Ev Kütüphaneleri Kepez'de Ödüllendirildi

Ahmet Şerif İzgören, Kepez Kitap Fuarı'nda 'Hayata Değer Katmak'ı Anlattı

Mert Arık, Kepez Kitap Fuarı'nda Çocuklarla Hayallerin Gücünü Konuştu

Keçiören'de Gençler İçin ÇOGEP Programı Kapsamında Eğitim ve Sanat Buluşması

Eyüpsultan'da 'Derinliğin İz Düşümü' Karma Sanat Sergisi Açıldı