Kemer'de Ramazan Etkinlikleri Başladı

Kemer

Kemer Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda başladı. Etkinliklerde geleneksel gösteriler, iftar sofraları ve çocuk oyunları yer alıyor.

Ramazan ayı dolayısıyla Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler başladı. Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliklerin ilk gününe, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Aynur Köslü, Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yalın Erdal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geleneksel Gösteriler ve Çocukların İlgisi

Etkinlikler kapsamında Hacivat-Karagöz, Zeybek ve Aşuk Maşuk gösterileri düzenlendi. Çeşitli çocuk oyunlarının da yer aldığı programda, özellikle Aşuk Maşuk gösterisi çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Yöresel Lezzetler ve Şerbet Geleneği

Vatandaşlar, yöresel lezzetlerin sunulduğu stantlardan alışveriş yaparken, çocuklar da özel olarak hazırlanan oyun alanlarında eğlendi. Etkinliklerde ayrıca Osmanlı dönemindeki şerbetçilik geleneği de yaşatıldı. Alandaki şerbetçi, vatandaşlara ve çocuklara şerbet dağıttı.

Birlik ve Beraberlik Ruhu

Kemer Belediyesi, Ramazan'ın birlik ve beraberlik ruhunu iftar sofralarının yanı sıra düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklerle de yaşatıyor. Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlikler, vatandaşları ve çocukları Ramazan'ın manevi atmosferinde buluşturuyor.

Etkinliklerin 18 Mart'a kadar devam edeceği bildirildi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kemer'de ramazan etkinlikleri başladı

Selçuklu Mahallesi'nde Ramazan İftarında Buluşma

İscehisar Belediyesi'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Denizli'de Bilim ve Teknoloji Haftası İçin İki Önemli Etkinlik Düzenleniyor

AK Partili Heyet İscehisar'da Cuma Pazarını Ziyaret Etti

Şuhut'ta Dünya Yetimler Günü İçin İftar Programı Düzenlendi

Kütahyaspor'un Zaferi Dev Ekrandan Canlı Yayınla Kutlandı

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Gündemi Açıklandı

Üç Nesil Kadın Sanatçı, Dokumapark'ta 'CROSS' Sergisinde Buluştu

Kepez'de 8 Mart Konseri: Kadın Korosu ve Genç Senfoni Orkestrası Sahne Aldı

Mamak'ta Üniversite Adaylarına Gerçek Sınav Deneyimi

Alanya'da Turunç Reçellerinden Elde Edilen Gelir, İki Çocuğun Tedavisine Bağışlandı

Eyüpsultan’da çocuklar için unutulmayacak Ramazan etkinlikleri

Keçiören Belediyesi Personeline İlk Yardım Eğitimi Verildi

Keçiören'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İftarında Kadınlar Buluştu

Mamak’ta 8 Mart Etkinlikleri Kadın Emeği ve Sanatı Ön Planda Tutuyor