Kemer Belediyesi, Göynük Mahallesi'ndeki Günübirlik Sosyal Tesisler'de bulunan halı sahanın yenileme çalışmalarına başladı.
Kemer Belediyesi, spor alanlarının bakım ve iyileştirmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Göynük'teki belediye mülkiyetindeki halı sahanın yenilenmesi için çalışmalar başlatıldı.
Başlatılan yenileme çalışmaları kapsamında sahanın çevre telleri, üst ağları ve zemini sökülerek yenilenecek. Mevcut direklerin ise boyanacağı belirtildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, Göynük Mahallesi'ndeki günübirlik alanda bulunan halı sahayı yenilediklerini ifade etti. Topaloğlu, "Sahamızdaki tüm ağları ve telleri söküp yenileyeceğiz. Direkleri ve kalelerimizi de boyayacağız. Zeminde yer alan halıyı da sökerek çim halıya çevireceğiz. Gençlerimizin daha modern bir sahada spor yapmalarına olanak sağlayacağız. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Kemerimize hayırlı olsun." dedi.