Keçiören'de Çocuk Eğitim Merkezleri Yerli Malı Haftası'nı kutladı

Keçiören

Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezleri, 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası kapsamında yerli üretim bilincini artırmak amacıyla eğitici ve eğlenceli etkinlikler düzenledi.

Keçiören Belediyesi bünyesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Çocuk Eğitim Merkezleri (ÇEM), 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası kapsamında yerli ve milli üretime dikkat çeken etkinlikler gerçekleştirdi. Yunus Emre Kültür Merkezi ile Mehmet Ali Şahin Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren merkezlerde düzenlenen programlarda, çocuklara yerli malı kullanımının önemi anlatıldı.

Velilerden Geleneksel Lezzetler

Yunus Emre Kültür Merkezi Çocuk Eğitim Merkezi’ndeki programda, veliler tarafından hazırlanan yerli ve geleneksel yiyecekler öğretmenlerin rehberliğinde çocuklarla buluşturuldu. Etkinlik boyunca yerli gıda tüketimi ve yerli üretimin önemi vurgulandı. Çocukların milli bilinç kazanmaları ve kültürel değerlerle tanışmaları için çeşitli bilgiler aktarıldı.

Eğlenerek Öğrenme ve Farkındalık

Mehmet Ali Şahin Kültür Merkezi Çocuk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerde de benzer şekilde yerli ve milli ürünlerin önemi anlatıldı. Çocuklar, eğitici ve eğlenceli aktivitelerle Yerli Malı Haftası’nı kutlarken, paylaşma ve bilinçli tüketim konularında farkındalık kazandı.

Her iki merkezde düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinlikleri, çocukların hem öğrenerek hem de keyifli vakit geçirerek bilinçlenmesine katkı sağlayan renkli görüntülere sahne oldu.


Ankara,Keçiören Belediyesi

Ankara,Keçiören Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Şanlıurfa'da Hızmalı ve Atatürk Mahalleleri İçin Kentsel Dönüşüm Projesi Başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı, Okul Sporları Yarışmalarında 48 Madalya ve Kupa Kazandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Sertifikalı Dijital Eğitim Programı Başlatıyor

Aydın'da Koçarlı ve Germencik İlçelerinde Kapsamlı Belediye Çalışmaları

Bursa'da Balkan Göçünün Hafızası Genç Kuşaklara Aktarılıyor

Bursa'ya 'Hatıra Ormanı': 15 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Öğrenciler Kemer Belediyesi Kültür Evi'ni ziyaret ederek tarihi öğreniyor

Didim'e 370 Milyon TL'lik Altyapı Yatırımı Tamamlanma Aşamasında

Muş'ta Kış Hazırlığı: Yeni Mahalle'de Yol Güçlendirme Çalışması

Muş Belediye Eşbaşkanı Tuba Sayılğan, Kadın Mimar ve Mühendislerle Bir Araya Geldi

Enduro Sporcuları Kemer Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Lapseki Belediye Başkanı, Dünya Çiftçiler Günü'nde Üreticileri Ziyaret Etti

Murat Dalkılıç İstanbul’da rekora koştu! İki kıtada kapalı gişe

Muş'ta Yeni Mahalle'ye İmar Yolu Hizmete Açıldı

Muş Belediyesi'nin Ücretsiz Bağlama Kursu Porsor Ana Kültür Merkezi'nde Başladı