Kayserili şehidin adı parkta yaşayacak

Kayserili şehidin adı parkta yaşayacak

Kayserili şehidin adı parkta yaşayacak

Kayseri'nin Talas Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısını gerçekleştirerek gündeminde bulunan 10 maddeyi karara bağladı. Çeşitli imar ve mali konuların görüşüldüğü oturumda 2016 yılında şehit olan Ayşegül Pürnek’in isminin Mevlana Mahallesi’nde bulunan bir parka verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığında Meclis Salonunda yapılan oturumda çeşitli İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları, Plan ve Proje Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü birimlerine ait talepler görüşüldü. Meclis görüşmelerinde ayrıca 2016 yılından Ankara’da yaşanan patlama sonucu şehit düşen Kayserili Ayşegül Pürnek’in adının yaşatılması da oy birliğiyle karara bağlandı.

Kararda, Mevlana Mahallesi Elçibey Caddesi üzerinde bulunan 3 bin 300 metrekare alana sahip parka ‘Şehit Ayşegül Pürnek’ isminin verilmesi kabul edildi.

Meclis toplantısı, 6 Ekim Perşembe günü saat 16.00’da ikinci oturumunu gerçekleştirmek üzere sona erdi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kayserili şehidin adı parkta yaşayacak

Maltepe'ye sonbahar sanatla geliyor

İstanbul Maltepe'de çocuk evleri yeni döneme hazır

Şile Belediyesi Meclis Üyesi AK Partili Taylan’dan CHP’ye sert eleştiri

İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu

İstanbul Beylikdüzü'nde okullar yeni döneme hazır

Simge'den yazın enerjisini yansıtan 'Mucize' şarkı!

Barışın sesi Nilüfer’den yükseldi

İSTOÇ’ta çıkan yangın söndürüldü

Simge’den yazın enerjisini yansıtan sürpriz: “Mucize (BHDR Version)” yayında!

12'si 'Kırmızı'lı 14 suçlu Türkiye'ye iade edildi!

Harbiye'de Sıla rüzgarı esti!

Adalar’da endüstriyel balıkçılık yasağına tam destek: Marmara’nın ekosistemi korunmalı

Konya’da “Yayıncılık Yaz Okulu” tamamlandı

Konya 'akıllı güçlü'de ilk sırada

İstanbul Bakırköy’de muhtarlarla deprem hazırlık toplantısı