Kayserili şehidin adı parkta yaşayacak

Kayserili şehidin adı parkta yaşayacak

Kayserili şehidin adı parkta yaşayacak

Kayseri'nin Talas Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısını gerçekleştirerek gündeminde bulunan 10 maddeyi karara bağladı. Çeşitli imar ve mali konuların görüşüldüğü oturumda 2016 yılında şehit olan Ayşegül Pürnek’in isminin Mevlana Mahallesi’nde bulunan bir parka verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığında Meclis Salonunda yapılan oturumda çeşitli İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları, Plan ve Proje Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü birimlerine ait talepler görüşüldü. Meclis görüşmelerinde ayrıca 2016 yılından Ankara’da yaşanan patlama sonucu şehit düşen Kayserili Ayşegül Pürnek’in adının yaşatılması da oy birliğiyle karara bağlandı.

Kararda, Mevlana Mahallesi Elçibey Caddesi üzerinde bulunan 3 bin 300 metrekare alana sahip parka ‘Şehit Ayşegül Pürnek’ isminin verilmesi kabul edildi.

Meclis toplantısı, 6 Ekim Perşembe günü saat 16.00’da ikinci oturumunu gerçekleştirmek üzere sona erdi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kayserili şehidin adı parkta yaşayacak

Manisa Büyükşehir’den bölgesel güçlü kooperatifler vurgusu

Mehmet Topal’ın takımı Petrolul’den ‘özel’ galibiyet

Ödül almaya engel yok!

Severek yapılan egzersizler, stresle başa çıkmanın anahtarı!

Batı Yıldırım 2025 sezonuna hazır

Eczacıbaşı Dynavit, AXA Sigorta Kupa Voley final biletini aldı

Bakan Tunç: Mahir Polat'ın tedavisi eksiksiz sürüyor

Üç usta piyanistten Türkiye turnesi

Türkiye’de binalar artık daha verimli: TS 825 Standardı yürürlükte

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz boykot çağrılarına kulak asmadı

27 ilde FETÖ operasyonu: 73 gözaltı!

Tutuklu gençlere Mudanya Mütareke Meydanı'ndan adalet çağrısı!

Telefonu gece boyunca şarjda bırakmak yangın riski taşıyor!

Bakan Kurum'dan 'dönüşümden korkmayın' mesajı!

Kronik uykusuzluk öğrenmeyi güçleştirip, hafıza problemlerine yol açabiliyor!