Kayseri'de Oruçreis Kentsel Dönüşümü'nün Çevre Düzenlemesi Hızla İlerliyor

Kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ikinci etabında otomatik sulama tesisatı kurulumu ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Proje, bölgenin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ikinci etabında yer alan çevre düzenleme çalışmalarına hız verdi. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar, bölge sakinlerine daha kaliteli bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.

Otomatik Sulama ve Peyzaj Çalışmaları

Çalışmalar kapsamında park sulaması için otomatik sulama tesisatının kurulumu, tesviye ve peyzaj düzenlemeleri devam ediyor. Şu ana kadar 2 bin 500 metre boru hattı döşendi. Ayrıca 30 vana grubu, 240 sulama sprink ve rotor grubu ile 20 otomatik sulama kontrol ünitesi kuruldu.

Malzeme Kullanımı ve Hedefler

Peyzaj düzenlemeleri için 2 kamyon ponza taşı, 5 ton beyaz taş, 1 kamyon mıcır ve 250 metre çim ayırıcı kullanıldı. Belediye, projeyle şehrin estetik değerini artırmayı ve sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor. Çevre düzenleme çalışmalarının yakın zamanda tamamlanması bekleniyor.

Sürdürülebilir Kent Vizyonu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri aracılığıyla şehir genelinde yaşam kalitesini yükseltmeyi ve çevresel sürdürülebilirliği güçlendirmeyi amaçlıyor.


Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Kütahya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenle Yâd Edildi

Çanakkale Zaferi, Bir Milletin Yeniden Dirilişi Olarak Anılıyor

Bolu Belediyesi'nden Sosyal Konut Kredisi Açıklaması: 'Kredi Kullanılmadı'

Nevşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda Mezarlık Ziyaretleri İçin Ücretsiz Ulaşım Sağlayacak

Ermenek'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde Vefa Ziyaretleri Gerçekleştirildi

Ermenek'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenle Anıldı

-SİİRT’TE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI

Adalet Bakanı Gürlek, Bakanlık Mensuplarıyla İftarda Bir Araya Geldi

Mamak'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni Düzenlendi

Karaköprü'nün Robotik Öğrencileri TEKNOFEST'e Hazırlanıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 111. Yılı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Şuhut Belediye Başkanı Özaşkın, Çanakkale Zaferi'nin 111. Yılında Mesaj Yayımladı

Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur, Personelle Bayramlaştı

Denizli'de Yaşlılara Saygı Haftası Kapsamlı Etkinliklerle Kutlanacak

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan 18 Mart Mesajı