Kayseri'de Kar Mücadelesi: 432 Kilometrelik 54 Mahalle Yolu Açıldı

Kayseri

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışı nedeniyle kapanan toplam 432 kilometrelik 54 mahalle yolunu ulaşıma açtı. Sarız ilçesinde ise yoğun tipi nedeniyle çalışmalar sürüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, kar yağışından etkilenen 54 mahalle yolunu daha ulaşıma açtı. Ekipler, yolda mahsur kalan araçlara da yardım ederek bu araçları yoldan çekti.

İlçelere Göre Açılan Yol Dağılımı

Toplam 432 kilometrelik yol ağının ulaşıma açıldığı çalışmalarda, Bünyan ilçesinde 4, Felahiye'de 9, İncesu'da 1, Özvatan'da 2, Pınarbaşı'da 6, Sarıoğlan'da 6, Sarız'da 20 ve Yahyalı'da 6 mahalle yolu yer aldı. Daha önce açılan ancak yoğun tipi nedeniyle ulaşımın yeniden olumsuz etkilendiği Sarız ilçesindeki 6 mahalle yolunda ise çalışmalar devam ediyor.

24 Saat Kesintisiz Hizmet

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatıyla, ulaşımın aksamaması için tüm ekipler 24 saat esasına göre çalışarak kar nedeniyle kapanan yolları açık tutmaya çalıştı.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen kış çalışmalarında, 148 personel ve 85 araçla kırsal yollar temizlendi. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 201 personel ve 71 araçla kent merkezindeki ana arterler, bulvarlar ve caddelerde taşıt yollarını açtı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'na bağlı 132 personel ise kaldırım ve park bahçelerdeki yaya yollarını kardan arındırdı.


Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Şuhut Belediye Başkanı Özaşkın'dan Kadir Gecesi Mesajı

Denizli'de Acil Durum Hastanesi'nin Ulaşım Altyapısı Tamamlandı

Kütahya'da Tasavvuf Musikisi Konseri Gerçekleştirildi

Kütahya Belediyespor, Tribün Desteğiyle Galibiyet Aldı

Profil Demir Malzeme Satın Alınacaktır

Denizli'de Çölyak Hastalarına Glütensiz Gıda Desteği Tamamlandı

MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı İftar Programı Düzenledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın Kadir Gecesi Mesajı

İstanbul Beylikdüzü’nde atıklar sanata dönüştü

İBB davası ertelendi! 5. celse başlamadan bitti

Kütahyaspor U-15 Takımı Gelişim Ligi'nde Namağlup Şampiyon Oldu

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'ten Kadir Gecesi Mesajı

İstanbul'un çocuklarına 50 milyon litre süt ulaştırıldı

Bayburt Belediyesi Turşu Üretim Tesisi Kapatıldı İddialarını Yanıtladı

Bakırköy'de Engelsiz Yaşamevi'nde iftar buluşması