Kayseri'de 100 Milyon TL'lik Develi Terminal Binasında Sona Yaklaşıldı

Kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi ilçesine kazandırılan yeni terminal binasında incelemelerde bulundu. 100 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projenin yıl bitmeden hizmete girmesi planlanıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra kırsal ilçelerde de yatırımlarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kapsamda Develi ilçesine kazandırılan yeni terminal binasındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Develi'ye Modern Terminal

Büyükkılıç, nüfus bakımından Kayseri'nin dördüncü büyük ilçesi olan Develi'ye yapılan terminal binasında sona gelinen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Projenin Develi'nin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Çalışmalar Tamamlanmak Üzere

Büyükkılıç, "Develili hemşehrilerimizin beklediği terminalle ilgili çalışmalarımızın sonuna geldik. Develi'mize yakıştı" ifadelerini kullandı. 100 milyon TL maliyetli projenin hayırlı olmasını diledi.

Yıl Sonunda Hizmete Girecek

Develi İlçe Terminali'nin 2026 yılına girmeden hizmete açılması planlanıyor. Büyükkılıç, terminalin ilçenin gelişimine katkı sağlayacağını ve organize sanayi bölgesi projesiyle birlikte bölgenin daha fonksiyonel hale geleceğini kaydetti.

Yerel Yönetimden Teşekkür

Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, yeni terminal binası ve ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı Büyükkılıç'a teşekkür etti. Şengül, "Develi için yine güzel bir gün. Başkanım yerinde incelemede bulundu. Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Birlikte İnceleme

Başkan Büyükkılıç'a incelemeleri sırasında Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yasin Harmancı, Fen İşleri Daire Başkanı Sedat Erdoğan, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan, müdürler ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.


Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Yalova'da Pazar Yerlerinde Ölçü ve Tartı Denetimi Yapıldı

Manavgat, ITB Berlin Turizm Fuarı'nda Küresel Tanıtım İçin Hazır

Meram Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Modeli Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde Masaya Yatırıldı

Bandırma'da El Sanatları Sergisi Açılıyor

Çorlu'da Şeyhsinan Mahallesi'ne Yeni Park ve Sosyal Yaşam Alanı Yapılıyor

Çorlu'da Protokol ve Sanayiciler Geleneksel İftarda Bir Araya Geldi

Eyyübiye'ye 25 Yeni Halı Saha İnşa Ediliyor

Manavgat'ta Kasaplar Mahallesi'nde Binlerce Kişi İftarda Buluştu

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat, Sosyal Hizmetler ve Ramazan Etkinliklerini Değerlendirdi

İpekyolu Belediyesi Gençlik Spor, Grubunu Namağlup Lider Tamamladı

Çorlu'da Metruk Bina Yıkıldı, Alan Düzenleniyor

Çorlu'da 19 Mayıs Caddesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Başladı

KCETAŞ, Kartal Kavşağı Projesi için Enerji Altyapısını Güçlendiriyor

İpekyolu Belediyesi'nde Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği Atölyesi Düzenlendi

Nilüfer'de 'Kantin Nilüfer' Projesi Mahalle İstişaresi Sonucu Durduruldu