KAYMEK'in eserleri görücüye çıktı

KAYMEK

KAYMEK'in eserleri görücüye çıktı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) ile Kayseri Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) işbirliğinde açılan ‘Yağlı Boya Resim Kursu’nda yapılan tablolar, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katıldığı 3. YEDAM Sempozyumu'nda sergilendi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kentte mesleki eğitim ve sanat kurslarının öncüsü olan Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş. faaliyetlerini aralıksız sürdürürken, şehir dışında düzenlenen etkinliklerde de ilgi odağı oluyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da katılımı ile Ankara’da gerçekleştirilen 3. Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Sempozyumu'nda KAYMEK ile Kayseri YEDAM arasındaki işbirliği ile açılan ve 6 aydan bu yana süren ‘Yağlı Boya Resim Kursu’ öğrencileri tarafından yapılan tablolar sergilendi. 

‘Yağlı Boya Resim Kursu’nda eğitim alan Yeşilay danışanlarının el emeği göz nuru hazırladıkları yağlı boya tablolar sanatseverlerin ilgi odağı oldu. Tabloların büyük bir ilgi görerek beğeni toplaması danışanların motivasyonlarını arttırdı.

Kayseri YEDAM danışanları, özgüvenlerini artıran böylesi sanatsal bir faaliyet içerisinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, açılan kurs için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve KAYMEK ile Kayseri YEDAM ekibine teşekkürlerini ilettiler.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kaymek'in eserleri görücüye çıktı

Üsküdar Üniversitesi, ilk hekimlerini gururla uğurladı

MİT’ten FETÖ’nün finans ağına operasyon! HAKMAR ve TATBAK’a kayyum atandı

64 ilde FETÖ'ye 306 gözaltı!

İşte 2025'in ABD'de okuyan en başarılı 25 Türk öğrencisi

TÜMKİAD Edirne Başkanı Oğuz Kurum'dan Ankara temasları

İSO’nun ikinci 500 listesinde Salihli’den 6 firma yer aldı

15 Temmuz treni 90 bin kilometre yol kat edecek

Moskova’da 'Rusların Gözünden 15 Temmuz' programı

15 Temmuz şehitleri “253 Portre” ile anıldı

İstanbul Valiliği: Bayrampaşa’daki olayın Kürtçe müzikle ilgisi yok

Milletin yazdığı diriliş destanı 9. yılında

DMM: Bayrampaşa’daki iddialar gerçeği yansıtmıyor

Esenyurt Belediye Başkanı tahliye edildi... CHP İstanbul: Halk iradesi gasbediliyor!

Konut yatırımında yeni sahne! İngiltere Investments güvencesiyle başrolde Mustafa Sandal!

İstanbul’da kırmızı bültenli suç örgütüne operasyon: 89 gözaltı!