KAYMEK Kursiyerleri Uluslararası Geçerliliğe Sahip Almanca Yeterlilik Belgelerini Aldı

KAYMEK Kursiyerleri Uluslararası Geçerliliğe Sahip Almanca Yeterlilik Belgelerini Aldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK kurslarında Almanca A2 eğitimini tamamlayan kursiyerler, TELC, GOETHE ve ÖSD sınavlarında başarı göstererek sertifika almaya hak kazandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kurs Merkezleri, yabancı dil eğitimlerinde uluslararası bir başarıya imza attı. Kurumda verilen Almanca A2 seviyesi eğitimini tamamlayan kursiyerler, TELC, GOETHE ve ÖSD yabancı dil yeterlilik sınavlarını geçerek belge almaya hak kazandı.

Başarılı Kursiyerler Ziyaret Edildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Temeltaş ve İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Erkan Küp, yabancı dil yeterlilik sınavı kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle görüştü. Ziyarette, kursiyerlerin görüşleri alındı ve elde edilen başarıdan duyulan memnuniyet paylaşıldı.

Çok Dilli ve Kapsamlı Eğitim

KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kurs Merkezleri'nde İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça, Fransızca ve Çince gibi birçok yabancı dilde, farklı seviyelerde ücretsiz eğitim veriliyor. Ayrıca, Avrupa'da yaygın kabul gören TELC, GOETHE ve ÖSD sınavlarına yönelik hazırlık eğitimleri de sunuluyor.

Sınavların Uluslararası Geçerliliği

Söz konusu sınavlar, okuma, dinleme, yazma ve konuşma olmak üzere dört temel dil becerisini ölçüyor. Almanya ve birçok Avrupa ülkesinde, bu sınavların belgeleri üniversite başvuruları, oturum izni, vatandaşlık işlemleri, mesleki denklik ve iş başvurularında resmi dil yeterliliği belgesi olarak kabul ediliyor.

Başarılı İki İsim

KAYMEK'te Almanca A2 kursuna katılan Muhammed Ali Coşkun ve Emir Talha Özsay, sınavlardaki başarılarıyla belge almaya hak kazanan kursiyerler arasında yer aldı. Başarılı kursiyerler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve KAYMEK eğitimcilerine teşekkür etti.

Kursiyer ve Yetkililerden Açıklamalar

Belge alan kursiyerlerden Muhammed Ali Coşkun, "Belediyemizle gurur duyuyoruz. KAYMEK hizmetlerinden çok memnunuz. Hocalarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Temeltaş ise kursiyerleri tebrik ederek, "Sizler de bizleri gururlandırıyorsunuz. Allah razı olsun, emekleriniz zayi olmasın" dedi.

KAYMEK Almanca öğretmeni Beyza Altıncan, kurumda Almanca'nın A1, A2 ve B1 seviyelerinde eğitim verildiğini belirtti. Altıncan, "Kurumumuzda Avrupa'nın ana dillerinden biri olan Almanca dilini başlangıçtan ileri seviyeye kadar kurslarımızla öğretiyoruz. Katılımcılarımıza dört temel dil becerisine dayalı bir program sunuyoruz. Öğrencilerimiz Almanca öğrenirken, aynı zamanda TELC, GOETHE ve ÖSD sınavlarına da hazırlanmış oluyorlar. Bu hizmetler için başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç'a da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Çağdaş Türk bestecileri MEM'de kanun ve piyano ile seslendirildi

TOFAŞ, Avec Rent a Car ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Nilüfer'de sömestr tatili edebiyat buluşmalarıyla renkleniyor

Karne Tatilinde Çocuklar Tiyatroyla Buluşuyor

İstanbul Bakırköy'de kuşakları buluşturan kurabiye etkinliği

PFDK'dan futbol menajerlerine ağır cezalar! 100'den fazla menajere hak mahrumiyeti

İstanbul Maltepe'de sosyal destek hizmetleriyle dayanışma

Antalya'da Gıda Güvenliği İçin Gold Town Sertifikasyonu Başladı

Serkan Çağrı’dan 'Sonuna Kadar' sürprizi

Küçükçekmece'de Erken Çocukluk Hizmetleri Çalıştayı Düzenlendi

Aksaray Belediyesi Aşevi Projesinde İnşaat Yüzde 85 Tamamlandı

Kırşehir'de Uğur Mumcu Anma Programı Düzenlenecek

Mersin'de Kar Yağışı Sonrası Büyükşehir Ekipleri Yollarda

Erzincan Belediyesi Çağrı Merkezleri 2025'te 25 Bin 677 Çağrıya Yanıt Verdi

KAYMEK Kursiyerleri Uluslararası Geçerliliğe Sahip Almanca Yeterlilik Belgelerini Aldı