Tarih: 15.08.2024 12:54

Kasketi taktı, sebze meyveleri TBMM kürsüsüne koydu!

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, iktidarın, patates üreticilerinin dertlerini duymazdan geldiğini söyledi.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Olgun, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Afyonkarahisar'da çiftçilerin sorunlarını dinlediğini ve onlara ses olmak amacıyla açıklamayı yaptığını söyledi.

Basın toplantısında kasket takan Milletvekili Olgun, yanında getirdiği meyve ve sebzeleri kürsü önüne koydu.

Patates üreticileriyle de bir araya geldiğini belirten İYİ Partili Olgun, patatesin satış fiyatının maliyeti karşılamadığını kaydetti.

İktidarın patates üreticilerinin dertlerini duymazdan geldiğini dile getiren Olgun, fasulye, karpuz, domates yetiştiren çiftçilerin de zor durumda olduğunu söyledi.

Olgun, "Salatalığın, patatesin alındığı fiyatlarla çarşıda, pazarda bir bardak çay içemezsiniz, bir tane sakız alamazsınız." dedi.

Bir gazetecinin İYİ Parti'den istifa eden milletvekillerinin AK Parti'ye geçeceğine yönelik iddiaların sorulması üzerine Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, "İsmi geçen milletvekili arkadaşlarımız istifa edeli 2-3 ay oldu. Onlar bağımsız milletvekili, istedikleri partiye geçebilirler." ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —