Kartal'da 'Edebiyat ve Sanata Yolculuk' Etkinliği Gerçekleştirildi

Kartal

Kartal Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte yazar ve şairler okurlarıyla buluşurken, Ezgi Güneş ve orkestrası müzik ve şiir dinletisi sundu.

Kartal Belediyesi, Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde "Edebiyat ve Sanata Yolculuk" adlı bir etkinlik düzenledi. Sabahın erken saatlerinden itibaren kültür merkezine gelen katılımcılar, edebiyat ve müziğin birleştiği bir atmosferde buluştu.

Yazar ve Şairler Okurlarıyla Bir Araya Geldi

Etkinliğin ilk bölümünde gerçekleşen Yazar & Şair İmza Buluşması'na edebiyatseverler yoğun ilgi gösterdi. Sezai Sarıoğlu, Mustafa Köz ve Şuaip Büyük gibi isimler de aralarında bulunan çok sayıda yazar ve şair, okurlarıyla buluşarak eserlerini imzaladı. Gün boyu süren imza ve söyleşilerde, edebiyat üzerine sohbetler yapıldı ve katılımcılar yazarlarla birebir iletişim kurma fırsatı buldu.

Ezgi Güneş ve Orkestrası Sahne Aldı

Akşam saatlerinde gerçekleşen programın sunuculuğunu Murat Bozkurt üstlendi. Solist Ezgi Güneş ve orkestrası sahneye çıktı. Bağlamada Bülent Yıldız, klavyede Özgür Oğuz, perküsyonda Hüseyin Bilgin, gitarda Kamil Unutkan, kabak kemanede Tekin Dinçer, ney ve zurnada ise Şahin Bozbek'ten oluşan kadro, Anadolu'dan derlenen türküler ve özgün besteler seslendirdi.

Şiir dinletileriyle zenginleştirilen konser programında, müzik ve şiir bir araya geldi. Sanatçılar gelenekselden çağdaşa uzanan bir repertuvar sunarken, araya giren şiir okumaları programın atmosferini derinleştirdi.
 
Programın sonunda, Kartal Belediye Başkanı adına etkinliğe katılan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin, sanatçılara plaket ve çiçek takdim ederek Başkan Gökhan Yüksel'in selamlarını iletti. Sanatçılar da Kartal Belediyesi'nin kültür ve sanat çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, başkan ve ekibine teşekkür etti.


İstanbul,Kartal Belediyesi

İstanbul,Kartal Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Kepez'de Mahalle Sakinleri İftar Sofrasında Buluştu

Keçiören'de Özel Gereksinimli Bireyler ve Aileleri İftarda Buluştu

Keçiören'de Çubuk, Kalecik ve Akyurtlu Vatandaşlarla İftar Buluşması

Kepez'de 'Kadın Yaşamdır' Paneli: Eşitlik, Emek ve Dayanışma Konuşuldu

Kayseri'de Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri Başladı

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz, 8 Mart'ta Semt Pazarında Kadınları Ziyaret Etti

Eyüpsultan'da 60 Yaş Üstü Kadınlara Özel Güç ve Hikâye Semineri

Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Barosu Mahallelerde Kadınlara Hukuki Haklarını Anlatıyor

Alanya'da Yerleşik Yabancılar Ramazan İftarında Buluştu

Adalet Bakanı Gürlek, Çaykur Rizespor'un İftarında Konuştu

Tepebaşı'nda Kadınlar 8 Mart'ı Su Cimnastiği ile Kutladı

Pamukkale'de Cami Şadırvanları Yenilenerek Su Tasarrufu Sağlandı

Bakan Göktaş, BM'de Bölgedeki Gerilimden Endişe Duyduklarını Açıkladı

Meram Belediyespor Okçuluk Turnuvasında İki Madalya Kazandı

Nilüfer Belediyesi, Çalı ve Demirci'de 4 Kaçak Yapıyı Yıktı