Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi için yapım ihalesi tamamlandı

Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi için yapım ihalesi tamamlandı

Kayseri'nin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla planlanan projenin yapım ihalesi, 6 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi. İhale sonucu değerlendirme sürecinin ardından açıklanacak.

Kayseri'nin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve trafik akışını iyileştirmek için planlanan Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi'nde yeni bir aşamaya geçildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Şube Müdürlüğü, projenin yapım ihalesini düzenledi.

Altı Firma Teklif Verdi
15 Aralık 2025 tarihinde saat 16.00'da Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ihaleye altı firma teklif sundu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, ihale sonrasında yaptığı açıklamada, "6 firmamız teklif verdi, hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Değerlendirme Süreci Başladı
İhale komisyonu, katılımcı firmaların teklif zarflarını açarak duyurdu. Tekliflerin değerlendirilmesinin tamamlanmasının ardından, ihale sonucu yüklenici firmalara resmi olarak bildirilecek.

Ulaşım Ağına Katkı Bekleniyor
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın liderliğinde ve afet ile iklim değişikliğine dayanıklı şehir vizyonu doğrultusunda hazırlanan proje, tamamlandığında kent trafiğinde rahatlama sağlamayı amaçlıyor. Büyükşehir Belediyesi, alternatif yollar ve kavşak düzenlemeleriyle trafiği daha düzenli ve sürdürülebilir hale getirmeyi hedefliyor.


Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Nilüfer’de dijitalleşme, katılım ve demokrasiyle buluştu

Konya Karatay'da Şeb-i Arus’a özel çorba ikramı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, Geleneksel El Sanatları Ustalarını ve Celal Yalvaç Araştırmaları Merkezi'ni Ziyaret Etti

Nilüfer Belediyesi Arama Kurtarma Gönüllü Ekibi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Siber Suçlara Karşı 6 Günde 55 İlde Operasyon: 301 Şüpheli Yakalandı

Bankacılık tarihinde ilk... Dünya Bankası'ndan VakıfBank'a dev kredi

Epilepsi nöbetlerinde her dakika kritik!

Konut Fiyat Endeksi Kasım’da arttı

Başkan Büyükgöz ve Kaymakam Özyiğit’ten Okullara Ziyaret

Ünye'nin Kültürel Zenginliği Ankara'da Tanıtıldı

Kasım'da konut satışları düştü... Yabancılara satışta Ruslar önde!

Odunpazarı Belediyesi'nin Tekstil Merkezi Türkiye'de En İyi 7 Proje Arasında Gösterildi

Tepebaşı'nda Sporda Başarı Yolculuğu Paneli Gerçekleştirildi

Aksaray'da Taksi ve Pazar Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

Tepebaşı-Cumhuriyet Sanat ve Kitap Şenliği 19-20 Aralık'ta