Karatay'da Lise Öğrencileri Sabah Namazı Buluşmalarında Bir Araya Geliyor

Karatay

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, lise öğrencilerine yönelik Sabah Namazı Buluşmaları düzenliyor. Etkinlik, gençler arasında tanışma, kaynaşma ve birlik duygusunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, ilçedeki lise öğrencileri için "Sabah Namazı Buluşmaları" programı organize ediyor. Etkinlik, gençlere bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma imkanı sunarken, birlik ve beraberlik duygusunun gelişimine katkı sağlıyor.

Sabahın Sessizliğinde Manevi Birliktelik

Karatay Gençlik Meclisi Ortaöğretim Çalışma Grubu tarafından düzenlenen buluşmalarda öğrenciler, sabahın huzur veren sessizliğinde bir araya geliyor. Huzurlu bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte gençler, manevi bir birliktelik yaşamanın yanı sıra güne birlikte başlamanın mutluluğunu paylaşıyor.

Başkan Kılca: "Değerlerle Yetişmeleri En Büyük Kazanç"

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, programlarla gençlerin sosyal, kültürel ve manevi gelişimlerine katkı sunmayı amaçladıklarını ifade etti. Sabah Namazı Buluşmalarının gençler arasında dayanışmayı güçlendirdiğini belirten Kılca, "Bu buluşmalar, gençlerimizin aynı niyetle saf tuttuğu çok kıymetli bir etkinlik. Karatay Belediyesi olarak gençlerimizin milli ve manevi değerlerle yetişmesine büyük önem veriyoruz. Onların bu değerlere sahip çıkması, bizim için en büyük kazançtır" dedi.

Her Alanda Donanımlı Bir Gençlik Hedefi

Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi'nin her alanda donanımlı bir gençlik oluşturabilmek için çalıştığını söyledi. Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerini desteklemeyi öncelik olarak gördüklerini vurgulayan Kılca, "Gençlerimiz ve çocuklarımız, belediye hizmetlerimizin merkezinde yer alıyor. Bu sabah namazı buluşmaları ile de milli ve manevi değerlerine bağlı, maneviyatı güçlü bir gençliğin oluşmasına katkı sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

Çorba İkramı ve Devam Eden Çalışmalar

Sabah namazı programının ardından gençlere çorba ikram ediliyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yıl boyunca gençlere yönelik sosyal, kültürel ve eğitsel çalışmaların süreceğini bildirdi.


Konya,Karatay Belediyesi

Konya,Karatay Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Türk Polis Teşkilatı, Çocukları Polis Müzesi ve Radyosu'nda Ağırladı

Kocasinan'da Öğrencilere Kahvaltı Desteği Projesi Başlatıldı

Van'daki Kent Müzik Festivali'nde Kürtçe Rock Performansları Coşkuyla Sahnelendi

Ümraniye'de Makas Atan Sürücü Yakalandı, Yeni Trafik Cezaları Gündemde

24 Suçlu Türkiye'ye Getirildi: Kırmızı Bülten ve Ulusal Arananlar Yakalandı

Karatay'da Yöneticiler ve Üniversite Öğrencileri Bir Araya Geldi

Karatay'da Lise Öğrencileri Sabah Namazı Buluşmalarında Bir Araya Geliyor

Tepebaşı Doğal Yaşam Merkezi'ne Kulübe Bağışı Yapıldı

Tepebaşı'nda Kadın Sağlığı Seminerleri Tamamlandı: 31 Noktada 600 Kadına Ulaşıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi'ni 80-63 mağlup etti

Sakarya'nın Simgesi Tarihi Çark Restorasyonla Yenileniyor

Kayseri'de Çocuklara Yönelik Mutfak Atölyesi Düzenlendi

Bahçeci Hoca Bulvarı'nda Güçlendirme Çalışmaları Tamamlandı

Kahramanmaraş'ta Mezarlık Bakım ve Peyzaj Çalışmaları Devam Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erasmus+ Programı Katılımcılarını Ağırladı