Karamollaoğlu'ndan 'Allah akıl fikir versin' yorumu

Karamollaoğlu

Karamollaoğlu'ndan 'Allah akıl fikir versin' yorumu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün TBMM Genel Kurulu'nda çıkan kavgaya ilişkin, "Meclis kavga mahalli olarak görülüyor, bu da normal karşılanıyor. Allah akıl, fikir versin" yorumunda bulundu.

ANKARA (İGFA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde açıklama yaptı.

Dün TBMM Genel Kurulu'nda çıkan kavgaya ilişkin, "Meclis kavga mahalli olarak görülüyor, bu da normal karşılanıyor. Allah akıl, fikir versin" diyen Karamollaoğlu, konuşmasında ekonomik kriz ve zincir marketler üzerinden devam eden tartışmalara yönelik de değerlendirmelerde bulundu.

"YOKSULLUĞUN VE YOLSUZLUĞUN TEK SORUMLUSU CUMHURBAŞKANI VE ORTAĞIDIR"

"Kasıtlı olarak ülkemizin gündemini değiştirmeye matuf bir girişim, market zincirleri üzerinde koparılan fırtına oldu" diyen Karamollaoğlu, "Ekonomimiz alev almış, kriz her geçen gün daha da derinleşiyor. Krizle mücadele etmesi gerekenler, krizi değil algıyı yönetmenin peşinde koşuyor. Siz elektriğe, gaza ardı ardına zam yapacaksınız, üretim maliyetlerini üç ayda üç katına çıkaracaksınız, sonra da ekmek fiyatları artınca fırıncıyı, gıda fiyatları artınca da marketleri suçlayacaksınız. Üç harfli marketleri fırsatçılık yapmakla suçlayacaksınız. Net olarak ifade etmek istiyorum. Bu ülkede zamların da enflasyonun da hayat pahalılığın da yoksulluğun ve yolsuzluğun da tek sorumlusu bizzat Sayın Cumhurbaşkanı ve ortağıdır" diye konuştu.

https://youtu.be/saq5x-ejwo4


Haber Kaynak : İGFA

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2025'te 74 Bin Aileye 600 Milyon TL Sosyal Destek Sağladı

Samsun'da Hizmete Giren PETEK Genç, Gençlerin İlgi Odağı Oldu

Van Büyükşehir Belediyesi, Görme Engelliler Haftası'nda Farkındalık Etkinliği Düzenledi

Sakarya'da Beyaz Baston Haftası İçin Empati Etkinlikleri Düzenlendi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'dan Miraç Kandili Mesajı

Ziynet Sali sahneyi yaktı! Kırmızı elbisesi olay oldu

Eskişehir'de 2026 Yılı Hazırlıkları İçin İstişare Toplantısı Düzenlendi

Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz, Tarihi Mahallelerde Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Sakarya'nın Yeni Kültür Üssü: AFA Kültür ve Kongre Merkezi'nin İlk Görselleri Paylaşıldı

Diyarbakır'da Halk Ekmek Fabrikası'nda Fırın Montajı Başladı

SAMEK Atölyelerinde Çocuklar ve Gençler Üretimle Buluştu

Sakarya'da Sömestr Atölyeleri İçin Kayıtlar Başladı

Nallar: Kentsel Dönüşüm Önceliği Yüksek Katlı Binalar Olmalı

Altınordu'da Kar Mücadelesi: 1.668 Kilometrelik Yol Ağında 7/24 Çalışma

Gölhisar Belediyesi, Duyuruları 'Cepte Anons' Uygulaması İle Cep Telefonuna Gönderecek