Karaköprü Belediyesi, 7-14 Yaş Grubuna Yönelik Ücretsiz Spor Kursları Düzenliyor

Karaköprü Belediyesi, 7-14 Yaş Grubuna Yönelik Ücretsiz Spor Kursları Düzenliyor

Futbol, voleybol, basketbol, kick boks ve tekvando branşlarında düzenlenen kurslar, Seyrantepe Spor Kompleksi başta olmak üzere dört farklı tesiste uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, 7-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik ücretsiz spor kursları düzenlemeye devam ediyor.

Dört Tesiste Beş Branş

Futbol, voleybol, basketbol, kick boks ve tekvando branşlarında verilen eğitimler, Seyrantepe Spor Kompleksi, Doğukent, Yaşam Park ve Çankaya Çadır Spor Merkezlerinde yürütülüyor.

Temel Teknikler ve Beceri Gelişimi

Seyrantepe Spor Kompleksi'ndeki futbol ve voleybol kurslarında, çocuklara temel teknikler, doğru duruş, top kontrolü, pas ve koordinasyon çalışmaları gibi konularda detaylı eğitimler veriliyor.

Uzman Antrenörler Eşliğinde

Uzman antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarla, çocukların branşlara özgü temel kavramları öğrenmesi ve oyun bilgilerini geliştirmesi hedefleniyor.

Takım Bilinci ve Stratejik Düşünme

Kurslarda ayrıca, katılımcıların stratejik düşünme yeteneklerinin güçlendirilmesi, takım bilincinin artırılması ve sağlıklı bir rekabet ortamının oluşturulması amaçlanıyor.

Fiziksel ve Sosyal Gelişime Katkı

Program, çocukların fiziksel dayanıklılığını artırmanın yanı sıra sosyal iletişim becerilerine ve psikolojik gelişimlerine de katkı sağlıyor.

Karaköprü Belediyesi'nin ücretsiz olarak sunduğu spor kurslarının, çocukların spora yönlendirilmesi ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi açısından önem taşıdığı belirtiliyor.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi


Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Manavgat Belediye Başkan Vekili Çiçek, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Hastaneyi Ziyaret Etti

Manavgat'ta Kadir Gecesi İftar ve Lokma İkramı Gerçekleştirildi

Başakşehir Ramazan’da önemli misafirler ağırladı

İBB’den bayram seferberliği... İstanbul'da ulaşım ücretsiz

İstanbul Maltepe’de ara tatil coşkusu başladı

Kocasinan'da Evde Bakım Hizmeti Ramazan'da da Devam Ediyor

Manavgat Belediyesi Tenis Kulübü Sporcuları Antalya Turnuvasında Derece Aldı

Manavgat Belediye Başkan Vekili Çiçek, Ramazan İftarlarında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Türkiye 2026’da bisiklette dünya sahnesine çıkıyor

İspanya ve Türkiye arasında kültürlerarası iş birliğine yeni platform

Çorlu'da Hıdırağa Mahallesi'nde Geleneksel İftar Buluşması Gerçekleşti

Yaşlılara müjde! Ağrısız yürümek artık mümkün

Pendik'te Ramazan Bayramı Süresince Semt Pazarları Kurulmayacak

MEB, 2. Çocuk Edebiyatı Öğretmen Kongresi'ne hazırlanıyor

Meram Belediye Başkanı Kavuş, Kadir Gecesi Mesajında Birlik ve Huzur Temennisinde Bulundu