Karabük'te Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Karabük

5000 Evler, Kılavuzlar ve 100. Yıl Mahalleleri'nde başlatılan çalışmalarla elektrik hatları yer altına alınırken, modern aydınlatma ve altyapı yenilemeleri de devam ediyor.

Karabük Belediyesi, şehir estetiğini güçlendiren ve altyapı güvenliğini artıran çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda elektrik hatlarının yer altına alınması uygulamaları 5000 Evler, Kılavuzlar Mahallesi ve 100. Yıl Mahallesi'nde başlatıldı.

Güvenlik ve Estetik İyileştirmeleri

Elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla, olumsuz hava koşullarında yaşanan arıza risklerinin azalması ve daha düzenli bir şehir görünümünün sağlanması hedefleniyor. Bu süreçle eş zamanlı olarak bölgelerde modern aydınlatma yenilemeleri, kaldırım düzenlemeleri ve asfalt çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Başkan Çetinkaya'dan Açıklama

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "5000 Evler, Kılavuzlar ve 100. Yıl Mahallelerimizde başlattığımız elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarıyla hem güvenliği artırıyoruz hem de şehir estetiğini güçlendiriyoruz. Modern aydınlatma, kaldırım ve asfalt düzenlemeleriyle mahallelerimizi daha yaşanabilir hâle getiriyoruz. Karabük'ün altyapısını adım adım yenilemeye devam edeceğiz."

Mahallelere Teşekkür ve Gelecek Planları

Başkan Çetinkaya, çalışmalar süresince gösterilen anlayış ve destekleri için mahalle sakinlerine teşekkür ederek, altyapı yatırımlarının diğer mahallelere de planlı şekilde yaygınlaştırılacağını belirtti.


Karabük,Karabük Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Kütahya'da Antrenörlerin Çalışma Koşulları İçin İş Birliği Görüşmeleri Yapıldı

Gümüşhane Belediyesi'nden 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Mesajı

İstanbul Bakırköy'de teke böceğine karşı etkin mücadele

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı Duyuruldu

Denizli Büyükşehir ve DESKİ'nin 2026 Bütçesi 20,1 Milyar TL Olarak Onaylandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden ücretsiz HPV aşısı projesi

Denizli'de 12 İlçede 29 Su Deposunda Bakım Çalışması

Kütahya'da Sağlık Hizmetleri İş Birliği Görüşmesi

Karabük Belediyesi'nden Dünya Çocuk Hakları Günü Mesajı

Anahtar Bursa'dan sordu: Papa'nın ziyareti felaketten daha mı önemli?

Karabük'te Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Kepez'de 7 Sokak Sıcak Asfalt ile Buluşacak

Kepez'de Çocuk Hakları Sokağı Açıldı

Kepez Belediyesi personeline banka promosyon ödemeleri yapıldı

Mamak Çorumlular Federasyonu'nda Dayanışma Buluşması