Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Yayımladı

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Yayımladı

Özkan Çetinkaya, engelli bireylerin toplumsal hayattaki yerine dikkat çekerek, daha kapsayıcı bir Karabük için çalışacaklarını ifade etti.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, engelli bireylerin toplumsal hayattaki yeri ve önemine dikkat çekti.

Engelliler Şehrin Gücüdür

Başkan Çetinkaya mesajında şu ifadeleri kullandı: "Engelli bireylerimizin hayata bağlılıkları, mücadeleleri ve toplumsal yaşama kattıkları değer, şehrimizin en büyük güçlerinden biridir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü; farkındalığın artmasına, dayanışmanın güçlenmesine ve ihtiyaçların daha net görülmesine vesile olan anlamlı bir gündür.

Kapsayıcı Bir Şehir İnşası

Karabük’te kimsenin kendini yalnız hissetmediği, her vatandaşımızın yaşamın doğal bir parçası olduğu bir şehir inşa etmek için çalışıyoruz. Engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmak, toplumsal hayata daha güçlü katılımlarını sağlamak ve destek olmak bizim için insani bir sorumluluk, vicdani bir görevdir.

Teşekkür ve Birlikte Çalışma Vurgusu

Bu vesileyle engelli vatandaşlarımıza gösterdikleri azim, kattıkları değer ve güçlü duruşları için teşekkür ediyor; onları sevgiyle destekleyen ailelere ve emek veren tüm kurumlara şükranlarımı sunuyorum. Daha duyarlı, daha kapsayıcı ve daha güçlü bir Karabük için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz."


Karabük,Karabük Belediyesi

Karabük,Karabük Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Bandırma Küçük Sanayi Sitesi'nde Esnaf ve Oda Başkanları İftarda Buluştu

Adalet Bakanı Gürlek, Ticaret Mahkemelerinde İhtisaslaşma Getirildiğini Açıkladı

Sıfır araç fiyatlarında artış beklentisi! Jeopolitik riskler otomotiv sektörünü etkileyebilir

Balıkesir'de Yerel Üreticileri Destekleyen 'Ondan Yerel Market' Açıldı

Gemi adamlarının günlük iaşeleri 430 TL oldu

Bandırma'da Budama, Ot Mücadelesi ve Yaya Geçidi Çalışmaları Sürüyor

Göktaş, BM Kadının Statüsü Komisyonu'nda İsveç, Moldova ve Gambiyalı Bakanlarla Görüştü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, New York'ta TÜRKONFED ile iş birliği protokolü imzaladı

Bursa’da hekimlerden 'sağlık hakkı' yürüyüşü

İstanbul’da Japon sanatına dijital yolculuk

Erzurum ve İsveç’te 'elektrikli otobüs' kar ve buza meydan okudu

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy Bandırma'da Anıldı

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 105. Yılında Mehmet Akif Ersoy Anıldı

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 105. Yılı Bozüyük'te Törenle Anıldı

Haftanın vizyon filmleri izleyiciyle buluştu