Kanseri yenen gençler doğada buluştu

Kanseri yenen gençler doğada buluştu

Kanseri yenen gençler doğada buluştu

LÖSEV kanserle mücadele eden ve tedavi sürecini tamamlayan gençlere yönelik önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. LÖSEV’in kamplarında buluşan gençler, doğa ile baş başa unutulmaz bir deneyim yaşıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, lösemiyle mücadele eden gençlerin tedavi sürecindeki desteklerinin yanı sıra tedavi sonrası da düzenlediği etkinlik ve projelerle sosyal hayata hazırlıyor. İyileşmiş gençler LÖSEV’in Çankırı Çerkeş’te ve İzmir Seferihisar’da bulunan Doğal Yaşam Merkezlerinde tatil yapmakla kalmıyor aynı zamanda hayat becerilerini geliştiriyor, sosyal uyumları kolaylaşıyor ve doğayla yeniden bağ kurmaları sağlanıyor. Kamp, gençlerin sadece fiziksel olarak değil, ruhsal ve zihinsel olarak da iyileşmelerini hedefleyen zengin içeriklere sahip. Kamp boyunca spor aktiviteleri, sanat atölyeleri ve drama çalışmaları, eğitimler gibi çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

ÇERKEŞ DOĞA VE EĞİTİM KAMPI’NDA GENÇLİK FESTİVALİ COŞKUSU

LÖSEV’in Çerkeş Doğa ve Eğitim Kampı, geçtiğimiz günlerde unutulmaz bir gençlik festivaline ev sahipliği yaptı. Doğanın kalbinde düzenlenen bu etkinlik, 18-24 yaş arası lösemi ve kanseri yenmiş gençleri ve onları destekleyen çalışanları bir araya getirdi. Festival boyunca gençler, DJ performansı eşliğinde doyasıya eğlenirken, aynı zamanda Çerkeş'in eşsiz doğal güzelliklerinin de tadını çıkardı. LÖSEV Çerkeş Doğa ve Eğitim Kampı, katılımcıların fiziksel ve zihinsel sağlıklarını güçlendirmek amacıyla düzenlediği bu tür etkinliklerle fark yaratmaya devam ediyor.

Festival hakkında konuşan LÖSEV yetkilileri: “Lösemi ve kanseri yenmiş gençlerimizi bu tür etkinliklerle motive etmek, onların hayatın güzelliklerini yeniden keşfetmelerine yardımcı olmak bizler için büyük bir gurur kaynağı. Bu tür etkinlikler, onlara öz güven kazandırırken, sosyalleşerek hayata dönmelerini de sağlıyor. Gençleri her yönden destekleyecek etkinlik ve projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN GELEN GENÇLER İÇİN SOSYAL HAYATA DÖNÜŞ KAPISI

Kampın en büyük hedeflerinden biri, lösemi ve kanseri yenmiş gençlerin tedavi sonrasında sosyal hayata daha kolay uyum sağlamalarını desteklemek. Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençler, burada yeni arkadaşlıklar kurarak, yaşadıkları zorlukları paylaşma ve geride bırakma şansı buluyorlar. Bu tür kamplar, tedavi sonrası dönemin belki de en zor kısmı olan sosyal hayata dönüş sürecini kolaylaştırarak, gençlerin geleceğe umutla bakmalarına katkıda bulunuyor.

LÖSEV’in Çerkeş Doğa ve Eğitim Kampı, gençlerin yeniden doğayla buluşmalarını ve hayata daha güçlü bir şekilde tutunmalarını sağlayan, onlara umut aşılayan bir proje olarak dikkat çekiyor. Bu kamp, sadece bir eğitim ve rehabilitasyon merkezi değil; aynı zamanda gençlerin kendi potansiyellerini keşfettikleri, doğanın iyileştirici gücünü deneyimledikleri bir yolculuk.

 


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kanseri yenen gençler doğada buluştu

Engelliler 'Adıyaman'ı unutmadık, unutmayacağız' diyerek yürüdü

ADA projesine TÜBİTAK desteği

İnegöl Belediyesi eğitim yardımları başvuruları başlıyor

Bakırköy Belediyesi kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşların yanında

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Çalık: "Amacımız komşularımız için daha iyi bir yaşamı tasarlamak"

Japonya’dan Türk vatandaşlarına yönelik vize iddialarına yalanlama

ÇEKÜL'den yeni orman alanlarına saha incelemesi

Kanseri yenen gençler doğada buluştu

Bursa Gemlik'teki kısa film yarışmasında yeni rekor

Yeni haftada hava nasıl olacak?

2025’e şimdiden plan yapanlar için tatil rehberi...

İstanbul'un metrosu müzisyenlerini yeniden seçiyor

Elektrikli ve Hibrit meraklıları Autodrom’da deneyimledi

Bakan Yumaklı: "Gençlerin ve kadınların tarımsal üretimin içinde olması en önemli gündem maddemiz"