Kahta'da 6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümü Anma Programı Gerçekleştirildi

Kahta

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Kahta'da düzenlenen anma programına ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Program, depremin saatinde başlayan anma, dua ve ziyaretlerle devam etti.

6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde Kahta’da Anlamlı Anma Programı

6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla Kahta’da kapsamlı bir anma programı düzenlendi. Programa Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, AK Parti İlçe Başkanı Gafar Çelebi, İlçe Müftüsü Süleyman Turul, Sosyal Hizmetler Müdürü Suphi Yılancı ile kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Depremin Saatinde Başlayan Anma

Anma programı, sabah saat 04.17’de, depremin meydana geldiği saatte Otogar Kavşağı’nda başladı. Buradaki anmanın ardından Fatih Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve hatim duası gerçekleştirildi. Program kapsamında ayrıca deprem şehitlerinin aileleri ziyaret edilerek taziyeler iletildi.

Konferans Salonunda Duygusal Anlar

Anma etkinlikleri, Kahtalı Mıçe Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programla devam etti. Programda, 6 Şubat depremlerini konu alan sinevizyon gösterimi izletildi. Salonda bulunan katılımcılar hayatını kaybeden vatandaşlar için dua etti.

Başkan Hallaç'ın Mesajı

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, 6 Şubat depremlerinin milletin hafızasında derin izler bıraktığını belirtti. Hallaç, "6 Şubat depreminin yıl dönümünde, Otogar Kavşağı’nda bir araya gelerek, o karanlık gecede hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle andık. Dualar eşliğinde gerçekleştirdiğimiz bu anma programında, yaşadığımız büyük acıyı bir kez daha yüreklerimizde hissettik. Kaybettiğimiz canları unutmadığımızı ve asla unutmayacağımızı bir kez daha ifade ettik" dedi.

Başkan Hallaç, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, yakınlarına başsağlığı diledi.


Adıyaman,Kahta Belediyesi

Adıyaman,Kahta Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

BNP Paribas Cardif, müşteri memnuniyeti başarısını üst üste 3 yıl 1'incilik ödülü alarak taçlandırdı!

Konya Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Voleybol Turnuvası Tamamlandı

Antalya'da Hortumdan Etkilenen Üreticilere Sera Naylonu Desteği

Üçağız ve Kaleköy'deki Umumi Tuvalet ve Duş Alanları Yenilendi

2026 Ramazan ayında e-ticaretin kazananları erken harekete geçenler olacak

Kahta Belediye Başkanı Hallaç, Özel Öğrenciye Teknoloji Desteği Sağladı

İstanbul Maltepe'de anne adaylarına ve ailelerine seminer

Bursa'da Çölyak Hastalarına Ramazan'da Glütensiz Gıda Desteği

Kahta'da 6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümü Anma Programı Gerçekleştirildi

Yalvaç'ta Ramazan boyunca ücretsiz iftar sofraları kurulacak

Kahta Belediye Başkanı Hallaç, Kahta02 Spor İçin İş İnsanlarına Destek Çağrısında Bulundu

Bursa'da BESAŞ Ramazan pidesinin fiyatı açıklandı

Kahta Belediyesi'ne Cenaze Aracı ve Traktör Alındı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Personeli Arasında E-Spor Turnuvası Düzenlendi

Kahtalı Mıçe, Vefat Yıl Dönümünde Düzenlenen Törenle Anıldı