Kahramanmaraş'ta Dünya Ruh Sağlığı Günü Etkinliği Düzenlendi

Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Dünya Ruh Sağlığı Günü dolayısıyla Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi personeli ve danışanları için Menzelet Mesire Alanı'nda piknik ve tekne turu etkinliği gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi, Dünya Ruh Sağlığı Günü dolayısıyla Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi personeli ve danışanlarına yönelik Menzelet Mesire Alanı'nda etkinlikler düzenledi. Gün boyu süren programda katılımcılar hem doğayla iç içe zaman geçirdi hem de moral ve motivasyon kazandı.

Anlamlı Bir Buluşma

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dünya Ruh Sağlığı Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik organize etti. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen programda, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi personeli ile merkezden hizmet alan danışanlar Menzelet Mesire Alanı'nda bir araya geldi.

Doğada Unutulmaz Anlar

Etkinlik kapsamında katılımcılar doğanın huzur dolu atmosferinde piknik gerçekleştirirken, Menzelet'te düzenlenen tekne turuyla unutulmaz anlar yaşadı. Gün boyu süren programda eğlenen katılımcılar, hem doğayla iç içe keyifli vakit geçirdi hem de moral ve motivasyon kazandı.

Memnuniyet ve Teşekkür

Renkli görüntülere sahne olan programda katılımcılar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Sürecek Çalışmalar

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, toplumun ruh sağlığını korumaya, dayanışmayı ve sosyal etkileşimi güçlendirmeye yönelik etkinliklerin artarak devam edeceği belirtildi.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Saatte 23 konutla 2 yılda 455 bin konut tamamlandı... İstanbul için kura çekimi bayram sonrası

Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz

Keçiören'de Temizlik Seferberliği: Cadde, Sokak ve Parklar İçin Yoğun Mesai

Kepez'de Dört Mahalle İftar Sofrasında Buluştu

Keçiören'de Ulaşım Esnafı İftarda Bir Araya Geldi

Kepez Belediyesi, Engelli Bireyler İçin Afet Farkındalık Eğitimi Düzenledi

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz: "Kepez, Antalya'nın Vitrini Olma Yolunda İlerliyor"

Kepez Kent Tiyatrosu, Ramazan Etkinliklerinde 'Düğün Hatırası' Oyununu Sahneledi

Keçiören'de İşletmelere Bitkisel Yağ ve Sıfır Atık Denetimi

Eyüpsultan'da özel gereksinimli gençler için iftar programı düzenlendi

Eyüpsultan’da Ramazan Sohbetlerinde Ahmet Bulut, Namaz ve Son 10 Günün Önemini Anlattı

Eyüpsultan'da 'Orta Doğu'da Kadın Olmak' Semineri Düzenlendi

Hatice Kübra Tongar Eyüpsultan'da Ailenin Önemini Anlattı

Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur, İstiklal Marşı'nın Kabulünün 105. Yılını Kutladı

Pamukkale'de Zabıta Ekipleri Ramazan Denetimlerini Yoğunlaştırdı