Kahramanmaraş'ta Adalet Yatırımları Görüşüldü

Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve AK Parti heyeti, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Kahramanmaraş'ın adalet altyapısını güçlendirecek projeleri değerlendirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Kahramanmaraş heyeti ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u ziyaret ederek şehrin adalet hizmetlerinde daha modern ve güçlü bir altyapı için iş birliği içinde olduklarını belirtti.

Üst Düzey Ziyaret

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül ve Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Sefa Kekeç ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, Adalet Bakanlığınca Kahramanmaraş'a kazandırılması planlanan adliye ek binası ve personel konutları başta olmak üzere çeşitli yatırımlar ele alındı.

Altyapı Projeleri Masaya Yatırıldı

Şehrin adalet hizmetleri altyapısını güçlendirecek projelere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca, 6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş'ta sürdürülen yeniden yapılanma süreci, kamu binalarının yenilenmesi ve yargı hizmetlerinin vatandaşlara daha etkin şekilde ulaştırılmasına yönelik planlamalar değerlendirildi.

Yakın İş Birliği Vurgusu

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, "Ankara'daki temaslarımız kapsamında Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç'u ziyaret ettik. Kahramanmaraş'a kazandırılacak adliye ek binası ve personel konutları başta olmak üzere birçok önemli konuyu istişare ettik. Şehrimizin adalet hizmetlerinde daha modern, daha güçlü bir altyapıya kavuşması için Bakanlığımızla yakın bir iş birliği içindeyiz" dedi.

Yeniden Yapılanma Süreci

Görgel, deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde her kurumun desteğinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin her alanda güçlenmesi ve vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden en verimli şekilde yararlanması adına yoğun mesai harcıyoruz. Sayın Bakanımıza şehrimize gösterdikleri ilgi ve destekleri dolayısıyla şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Süt dişlerinde düzenli fırçalama şart

Bursa'da liseli gençler Sabahattin Ali’yi derinlemesine okudu

Yandex Maps, en uygun metro vagonu öneriyor

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı... Bu yıl anma değil, sahiplenme yılı olacak

TEKNOFEST 2026 Teknoloji Yarışmalarına başvurular başladı

33 il 1 milyar dolar barajını aştı... 46 ilde artış yaşandı

Pirinç ile yapabileceğiniz üç yaratıcı tarif

Kritik altyapıların dayanıklılığı: Su ve atık su sistemleri

Düzce Belediyesi’nin kar timleri sahada

Simge’nin sahnesinde Sezen Aksu imzası! Akustik konser serisini Bostancı’da başlatıyor

Kurtuluş Kuş “Mest of ArabesQ” konser serisine başlıyor

Hızlı çözüm vadeden şok diyetlere dikkat! 

Gençler ailelerini yazacak... Son başvuru 6 Şubat

Simge'nin sahnesinde 'Sezen Aksu' imzası

Kurtuluş Kuş 'Arabesk'e mührünü vuruyor