Kahramanmaraş’ın markasına 'En Az Şikayet Alan Marka' ödülü

Kahramanmaraş’ın markasına

Kahramanmaraş’ın markasına 'En Az Şikayet Alan Marka' ödülü

İstanbul’da Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel 11. Kalite ve Marka Ödül Töreni’nde Kahramanmaraş’ın markası olan AKDO Dondurmayaen az şikayet alan marka ödülü verildi.

Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)- AKDO Dondurma adına ödül törenine Genel Müdür Ali Davarcıoğlu katıldı. 

Müşteri memnuniyetinin kendileri için en büyük ödül olduğunu belirten Genel Müdür Ali Davarcıoğlu ödül gecesinde yaptığı konuşmada: “Dondurma sektörü çok farklı bir sektör. Gerek lezzet bakımından gerekse kalite bakımından çok önem taşımaktadır. Tat ve lezzet bakımından, Firma olarak tamamen insanların damak tadına hitap etmekteyiz. Kullandığımız tüm ürünleri sağlıklı bir şekilde, hijyenik ortamda muhafaza ederek hizmette kaliteyi sunmaktır. Bu da hem bizim, hem de müşterilerimiz açısından güven ve memnuniyeti karşılıklı kazanmak demek.

Bizim için öncelik güven, güven olmadığı yerde hiç bir şey olamaz. Bizlerin amacı müşterilerin firmamıza olan güvenini kazanmak ve onların memnuniyetini en üst seviyelere çekmek. Müşterilerimizin memnuniyetini her şeyin üstünde tutarak, verdiğimiz hizmetin kalitesini ve hazzına ulaşmak. AKDO olarak gıda sektörüne başladığı günden, bugüne kadar üretimini yapmış olduğu dondurma, tatlı çeşitleri, pasta ve tüm unlu mamullerin de olsun biz her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak marka ve kalite bakımından onlara sunduğumuz ürünün kalitesini en üst seviyelere çıkarmak için çalışmaya gayret ettik. Her defasında müşterilerimizin samimi ve içten memnuniyetlerini dile getirmeleri AKDO, için en büyük ödül oldu. Kaliteli ve markalı ürünlerle müşterilerimize hizmet etmemizin en büyük kanıtı ise tüketici memnuniyeti ve yılın önerilen markası ödülüyle taçlandırılmış olması.”


Haber Kaynak : İGFA

Müze ve ören yerlerinde 9 günde 1 milyonu aştık! Efes ve Göbeklitepe zirvede!

Sosyal Etki Zirvesi 2025'e geri sayım başladı

İklim Kanunu teklifine vekillerden eleştiri!

İstanbul Şişli’deki çift cinayette 'gereği yapıldı'! Şüpheliler yakalandı

İlk çeyrekte 45 milyon 'hava'dan seyahat etti!

Mudanya Belediye Başkanı'ndan Mahir Polat'a alkışlı destek

Başkan Ovalıoğlu kadın ve gençlik zirvesinde konuştu

İETT'den iki yeni garaj yatırımı

Mudanya'da gençlerden tutuklu öğrencilere 'balonlu' destek

Soğuk ve yağışlı hava hakim olacak

İstanbul Emniyet Müdürü Yıldız'dan maç öncesi denetim

60'ncı buluşma için Koordinasyon Toplantıları yapılıyor

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram sonu yoğunluğu: 5 ayrı rekor kırıldı! Havada rekor uçuş!

Uluslararası Ayva Çiçeği Piyano Festivali Bilecik'te sona erdi

Türkiye'nin ilk 'İklim Kanunu' gündemde