Kahramanmaraş Belediye Başkanı Fırat Görgel, Ankara'daki Yerel Yönetimler Toplantısına Katıldı

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Fırat Görgel, Ankara

AK Parti'nin Ankara'da düzenlediği yerel yönetimler toplantısında, 2025 projeleri ve şehirlerin gelişim hedefleri ele alındı. Başkan Görgel, katma değer artırıcı yatırımların ortak akılla planlandığını belirtti.

Ankara’da AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katılan Başkan Görgel, “Şehirlerimizin katma değerini artıracak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları ortak akılla belirleyerek hayata geçiriyoruz” dedi.

Yerel Yönetimler Ankara'da Buluştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Ankara’da AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir’in başkanlığında gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Büyükşehir ve il belediye başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda, yerel yönetimlerin mevcut çalışmaları ve gelecek dönem hedefleri kapsamlı şekilde ele alındı.

2025 Projeleri ve Hedefler Masaya Yatırıldı

Toplantının ana gündem maddelerini, 2025 yılı içerisinde hayata geçirilen projeler, şehirlerin sosyal, ekonomik ve fiziki gelişimine katkı sağlayan yatırımlar ile yerel yönetimlerde etkinliğin artırılmasına yönelik uygulamalar oluşturdu. Belediye başkanları, kendi şehirlerinde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunurken, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri de istişare edildi.

Sürdürülebilir Şehircilik Vurgusu

Yeni döneme ilişkin hedeflerin de masaya yatırıldığı toplantıda, şehirlerin katma değerinin artırılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve sürdürülebilir şehircilik anlayışı doğrultusunda gerçekleştirilecek yatırımlar üzerinde duruldu. Altyapıdan ulaşıma, çevre düzenlemelerinden sosyal projelere kadar pek çok başlıkta planlanan çalışmalar değerlendirildi. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen istişarelerin, önümüzdeki dönemde şehirlerin gelişimine önemli katkılar sunması hedefleniyor.

Başkan Görgel'den Ortak Akıl Mesajı

“Şehirlerimizin Geleceğini Ortak Akılla Şekillendiriyoruz”

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Demir’in başkanlığında, büyükşehir ve il belediye başkanlarımızın katılımıyla verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. 2025 yılı içerisinde hayata geçirilen çalışmalar ile önümüzdeki dönemde şehirlerimizde uygulanması planlanan yatırımları kapsamlı şekilde değerlendirdik. Şehirlerimizin katma değerini artıracak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları istişare ederek planlıyoruz. Ortak akıl ve güçlü iş birliğiyle şehirlerimizin geleceğini inşa etmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Alanya Belediyesi Şoförlerine Trafik Eğitimi Verildi

Eyüpsultan'da Yaşlılara Yönelik Sandalye Yogası Etkinliği Düzenlendi

Bolu Belediyesi Fotoğrafçılık Atölyesi'ne Esnek Çalışma Saatleri

Kartal'dan Dört Lise Robot Takımı, FRC Yarışması Öncesi Makina Hangar'da Buluştu

Kartal Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası'nda Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

Kartal'da 'Bakış Açısı' Karma Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Adalet Bakanı Gürlek, KKTC İçişleri Bakanı Oğuz ile Görüştü

Adalet Bakanı Gürlek: 'Mevcut Anayasa Toplumun İhtiyaçlarını Karşılamıyor'

Adalet Bakanı Gürlek, 12. Yargı Paketi'nde Avukat Haklarını Güçlendireceklerini Açıkladı

Osmaniye'de Jandarma Komandoları Afetlere Hazırlık İçin Eğitim Aldı

Toros Kadınları Emek Pazarı, Yeni Üreticilerle Büyüyor

Çobanlar'da 2026 Doğalgaz Altyapı Çalışmaları Görüşüldü

Karaköprü'de Deforme Olan Yollar Yenileniyor

Manavgat Turizm Yolu Kamulaştırma Sorunu Çözüldü

Karatay Belediyespor, Play-Off Serisine Galibiyetle Başladı