Kaftancıoğlu iddiaları yalanladı

Kaftancıoğlu iddiaları yalanladı

Kaftancıoğlu iddiaları yalanladı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem'İmamoğlu'na 'hakaret ettiği' iddialarını yalanladı.

İSTANBUL (İGFA) - CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı seri paylaşımlarla "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakaret ettiği" iddialarını yalanladı.

"En güzel yanıt sandıkta verilinceye kadar kendileri söylemeye, kendileri oynamaya devam etsinler" diyen Kaftancıoğlu, "Keyifli ve daha inandırıcı senaryolar diliyorum kendilerine...Söylediğim iddia edilen, hatta iftirası atılan 'şizofreni' ifadesinin tıbbi bir tanı olup hakaret olarak kullanılamayacağını en iyi biz hekimler biliriz. İfadeyi hakaret amaçlı kullanmak, bu tanıyı almış hastalarımıza en büyük hakaret olur çünkü. Dolayısıyla yalan" ifadelerine yer verdi.

Kaftancıoğlu ayrıca, kendisinin söylediği iddia edilen diğer ifadelerin ise "ırkçı ve ayrımcı" olduğunu belirterek, "Yaşamı boyunca nefret söyleminin karşısında durmuş biri olarak nefret ve ayrıştırıcı söylem kullanmadım, bundan sonra da kullanmam" diye konuştu.

Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz günlerde farklı gazetelerde, Canan Kaftancıoğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında büyük bir gerilim yaşandığı iddia edilmişti.

https://twitter.com/Canan_Kaftanci/status/1598419866154835975

Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kaftancıoğlu iddiaları yalanladı

Adalar’da endüstriyel balıkçılık yasağına tam destek: Marmara’nın ekosistemi korunmalı

Konya’da “Yayıncılık Yaz Okulu” tamamlandı

Konya 'akıllı güçlü'de ilk sırada

İstanbul Bakırköy’de muhtarlarla deprem hazırlık toplantısı

Müteahhitler sektörde doğal büyüme ivmesinden memnun

İzmir Enternasyonal Fuarı Big Boyz Festival’e ev sahipliği yapıyor

11’inci Marioba şenlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çin'de diplomasi trafiğine devam

Afganistan'da deprem! Ölü sayısı her geçen saat yükseliyor

Berkay'dan yaz sezonuna muhteşem veda

Eylül’ün ilk gününde hava nasıl olacak?

İstanbul–Antalya karayolunda korkutan kaza

Beauty Of Turkey'nin yıldızı Nevide Çiçek 

Patrik Kerim'den Midyat’a anlamlı ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin net tavrını yineledi