GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Kadınlar dijitalde parladı

Kadınlar dijitalde parladı

Kadınlar dijitalde parladı

Millî Eğitim Bakanlığı ve Vodafone Vakfı’nın “Dijital Benim İşim” Projesi kapsamında düzenlenen 4. Dijital Pazarlama Kampanya Yarışması’nda kazananlar belli oldu. Kadınların dijital becerilerini güçlendiren projede, Hatay’dan Cennet Esin Baltacı birincilik ödülünü kazandı.

İSTANBUL (İGFA) - Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Vodafone Vakfı iş birliğinde yürütülen “Dijital Benim İşim” Projesi’nin 4. Dijital Pazarlama Kampanya Yarışması sonuçlandı.

33 BAŞVURU, 15 FİNALİST

Toplam 33 başvurunun alındığı yarışmada, 15 finalist 1,5 ay boyunca sosyal medya hesaplarını yönetti. Deprem bölgesindeki 11 ilde eğitim alan kursiyerler de ürün ve hizmetlerini tanıtarak yarışmaya katıldı. Vodafone Gönüllüleri, yarışmacılara sosyal medya yönetimi ve pazarlama konularında mentorluk sağladı. Kampanyalar, alan uzmanı bir akademisyen ve proje paydaşlarından oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

16 yaş üstü kadınların dijital yetkinliklerini artırmayı hedefleyen yarışmada, Hatay Arsuz Halk Eğitimi Merkezi kursiyeri Cennet Esin Baltacı, “@akbukelifcamping” Instagram hesabıyla birinci, Elâzığ Arıcak’tan Çiğdem Çağlar “@evagurumii” ile ikinci, Diyarbakır Yenişehir’den Yasemin Kaplan Bilmez ise “@marleensabun” ile üçüncü oldu.

Elâzığ’dan Güllü Güzey ve Diyarbakır’dan İremnur Aşın mansiyon ödülü aldı.

ÖDÜLLERLE DESTEK

Birinci, ikinci ve üçüncüye toplam 45 bin TL’lik can suyu sermayesi, mansiyon ödülü alanlara 10 bin TL’lik teknoloji hediye çeki verildi. Ayrıca, kazanan kursiyerlerin eğiticileri ve halk eğitimi merkezlerine toplam 67 bin 500 TL’lik teknoloji hediye çeki sunuldu.

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, “Dijital Benim İşim ile kadınların dijital alanda güçlenmesini sağlıyoruz. Yarışmacılarımızı ve eğiticilerimizi tebrik ediyoruz” dedi. Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Hasan Süel ise, “Kadınların ekonomik hayata katılımını destekliyoruz. Yarışmacılarımızın başarıları bizleri gururlandırıyor” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kadınlar dijitalde parladı

İpekyolu Belediyesi Halkla Dayanışma Yemeğinde Buluştu

14 İlde Siber Dolandırıcılık Operasyonu: 90 Şüpheliden 39'u Tutuklandı

AFAD'ın 6. İyilik Gemisi Mersin'den Sudan'a Yola Çıktı

Kar tatili haberleri gelmeye başladı

Odunpazarı'nda Halk Merkezlerine Yoğun İlgi: 1 Yılda 8 Bin 838 Kursiyer

Erenköy Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İnşaatı Başladı

THY’den İstanbul uçuşlarına hava muhalefeti ayarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, TÜGVA'da Gençlerle Buluştu

Kayseri'de Unutulan Ziynet Eşyaları, Çocuk Kanser Hastaları İçin Bağışa Dönüştü

‘Fijital Kapılar’ Sergisi Galeri Cennet’te Açıldı

Mersin'de Geri Dönüşüm Atölyesi ile Malzemelere İkinci Hayat

Galatasaray: Süper Kupa kaybı üzgünlüğümüzü derinleştirdi

Aksaray'da 2025 Yılında 816 Yeni İşyeri Ruhsatlandırıldı

MESKİ, 2025 Yılında Mersin'in Altyapı ve Hizmet Kalitesini Artırdı

Aksaray'da 2025 Yılında 719 Riskli Bağımsız Birim Yıkıldı