Kadıköy iklim kriziyle mücadele ediyor

Kadıköy iklim kriziyle mücadele ediyor

Kadıköy iklim kriziyle mücadele ediyor

Kadıköy Belediyesi’nin “Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi” projesi kapsamında düzenlediği Kadıköy İklim Atölyesi, mahalle sakinlerinin katılımıyla devam ediyor.

İSTANBUL (İGFA) - Yarın Ekolojik Yaşam Merkezi'nde düzenlenecek olan atölyede, 19 Mayıs ve Caddebostan mahalleleri için enerji verimliliğini sağlamak amacıyla çözüm önerileri konuşulacak.

Mahalle sakinleriyle konunun uzmanlarını buluşturan Kadıköy İklim Atölyesi’nde bu ay da iklim kriziyle mücadelede atılması gereken adımlar masaya yatırılacak. Caddebostan ve 19 Mayıs mahallelerinden vatandaşların katılacağı atölyede iklim değişikliğinin negatif etkilerinin azaltılması için belediye ve vatandaş arasındaki işbirlikleri de görüşülecek. İklim kriziyle mücadelede bireysel farkındalık yaratmayı hedefleyen İklim Atölyesi’nde Caddebostan ve 19 Mayıs mahalleleriyle ilgili bilgilendirmeler ve uluslar arası alandaki örnek çalışmalarla ilgili sunumlar da yapılacak.

Atölyede mahalle haritaları üzerinde yapılacak çözüm önerileri not edilerek projelendirilecek. 2023 yılı sonunda Kadıköy’ün bütün mahallelerinde tamamlanması planlanan atölyenin raporu, belediyenin bugüne kadar hayata geçirdiği projelere katkı sunacak ve yeni projelere ışık tutacak. Ayrıca, belediye stratejik planını hazırlarken bu atölyeler aracılığıyla mahalle sakinlerinden gelen görüş ve önerileri de göz önünde bulunduracak.

 


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kadıköy iklim kriziyle mücadele ediyor

Kayseri'de Türk Sanat Müziği Konseri Gerçekleştirildi

Kayseri Bilim Merkezi, Yarıyıl Tatilinde Öğrenciler İçin Etkinlik Düzenliyor

Diyarbakır Kent Konseyi Dil Meclisi İkinci Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Avrupa Kupası'nda deplasmanda galip geldi

Ardahan'da Yalnızçam Kayak Merkezi Sezonu Açıldı, Belediye Ücretsiz Servis Sağlıyor

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban ve CHP Manisa İl Başkanı Özalper Laleli Pazarı'nda

İBB TÜM BİRİMLERİYLE SAHADA

Keçiören Çocuk Eğitim Merkezi Öğrencilerinin Sanatsal Yolculuk Sergisi Açıldı

Eskişehir'de Uluslararası Diplomasi Görüşmeleri Gerçekleşti

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Üç Aylar Boyunca Camilerde Sıcak Çorba İkram Ediyor

Aksaray'da 3 Bin 335 Hastaya Moral ve Bakım Seti Ulaştırıldı

Büyükkılıç, Genel Müdür Şahin'e Kayseri'yi ve Büyükşehir Tesislerini Tanıttı

Bursa'da 'Meydan Kadınların' Dayanışma Pazarı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Bursa'da Görme Engelliler İçin Masal Dinletisi Düzenlendi

Mansur Yavaş, Emeklilerin Onurlu Yaşam Hakkı Buluşması'nda Konuştu