İzmit Belediyespor Veteranlar Turnuvası'nda İkinciliklerle Dikkat Çekti

İzmit Belediyespor Veteranlar Turnuvası

İzmit Belediyespor'un 35+ Kadın ve 35+ Erkek voleybol takımları, Muğla'da düzenlenen Veteranlar Turnuvası'nda ikincilik kupalarını kazandı.

İzmit Belediyespor 35+ Kadın ve 35+ Erkek voleybol takımları, Muğla’da düzenlenen Veteranlar Turnuvası’nda ikincilik elde etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 21-23 Kasım tarihlerinde Muğla’da düzenlenen Veteranlar Turnuvası üç gün sürdü. İzmit Belediyespor, organizasyonda 35+ Kadın, 35+ Erkek ve 40+ Kadın kategorilerinde mücadele verdi. Kafilede İzmit Belediyesi Spor Kurulu Üyesi Hakan Ormancı, antrenörler Evren Özen, Gözde Güniçen Ölmez, İbrahim Çetin, Furkan Yavuz ve sporcular yer aldı. Yoğun tempoda geçen müsabakalarda takımlar, 8, 10 ve 13 takımlık gruplarda rakipleriyle karşılaştı.

Kadın Takımından Mücadeleci Performans

İzmit Belediyespor 35+ Kadın Takımı, turnuva boyunca sergilediği mücadeleci performansla dikkat çekti ve organizasyonu ikincilikle tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.

Erkek Takımı da İkinciliği Getirdi

İzmit Belediyespor 35+ Erkek Takımı da turnuvanın öne çıkan ekiplerinden biri oldu. Başarılı maçlar çıkaran takım, organizasyonu ikinci sırada tamamladı. İzmit Belediyespor, hem kadın hem erkek kategorilerinde aldığı derecelerle turnuvanın dikkat çeken kulüplerinden biri haline geldi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Yazar Ahmet Sınav, Van'da Okurlarıyla Buluşacak

Kayseri'de Kurumlar Arası İstişare ve Nezaket Ziyaretleri

Diyarbakır'da Tarihi Miras ve Ekoloji Mücadelesi Görüşüldü

DİSKİ, Diyarbakır'ın Kırsal Mahallelerine 900 Milyon TL'lik Su Altyapı Yatırımı Başlattı

Toroslar Belediyesi'nden Öğrencilere 8 Milyon Liralık Destek

Mersin'de Kadın Emeği ile Kan Portakalı İşleniyor

Van Büyükşehir Belediyesi Personeline Etkili İletişim Eğitimi Verildi

KASKİ'nin 2025 Yatırımları ve 2026 Yol Haritası Değerlendirildi

Yunusemre Belediyesi, Esnaf Odalarıyla İş Birliği Yaparak Pazar ve Fuar İzinlerini Kısıtladı

Çanakkale Belediyesi, Vatandaşlar İçin Karbon Ayak İzi Hesaplama Modülünü Hizmete Sundu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, DHMİ Genel Müdürü Çakmak'ı Ziyaret Etti

Diyarbakır'da İftar Çadırlarında Yurttaşlarla Buluşma

Kayseri'de 300 Milyon TL'lik Katlı Kavşak Projesi İncelendi

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Aylık Basın Toplantısında Çalışmaları Değerlendirdi

Troya Caddesi'nde Altyapı Çalışması Nedeniyle Trafik Kısıtlaması