İstanbullu karateciler Türkiye Şampiyonu!

İstanbullu karateciler Türkiye Şampiyonu!

İstanbullu karateciler Türkiye Şampiyonu!

Trabzon’da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası’ndan Bakırköy’e 2 altın madalya geldi. Bakırköy Belediyesi spor okulları öğrencisi olan Zeyna Gaballa ve Kadir Furkan Genç, katıldıkları müsabakalar sonucunda şampiyonluk gururu yaşattı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Bakırköy Belediyesi Spor Okulları, bünyesindeki sporcuların başarılarıyla anılmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli Spor Kompleksi’nde 21-23 Şubat tarihleri arasında yapılan Türkiye Karate Şampiyonası final müsabakası Bakırköylü sporcular Zeyna Gaballa ve Kadir Furkan Genç’in şampiyonluklarıyla sonuçlandı.

Türkiye Büyükler, İşitme Engelliler, Para Karate ve Veteranlar Karate olarak gerçekleşen ve 44 ilden 550 sporcu katıldığı şampiyona kapsamında, kumite kadınlar +68 kiloda Zeyna Gaballa, kumite erkekler +84 kiloda Kadir Furkan Genç birincilik kazanarak altın madalyanın sahibi oldu.


Haber Kaynak : İGFA

İzmir, Balkan Şehirleri Ağı Yönetim Kurulu’nda

Askıda Ne Var, 1 milyon öğün hedefiyle "#BizdenOlsun" diyor

İstanbul Bakırköy'de 'afet' eğitimi

2024'te yabancı gelinlerde ülke zirvesi değişti mi?

Kalp hastalarına Ramazan uyarısı! Sahursuz oruç büyük risk taşıyor!

Trakya Kent Konseyleri Kırklareli’nde bir araya geldi

İstanbullu karateciler Türkiye Şampiyonu!

İstanbul Büyükşehir'den Ramazan dayanışması

Türkiye’nin diyabet karnesi kötüleşiyor... Türkiye 2045'te en yüksek diyabetli nüfusta ilk 10'a girecek!

Göz altı torbaları gençler de görülüyor!

16 ilde DEAŞ mensubuna 92 gözaltı!

Ziynet Sali'den 'Gizemli' yeni şarkı!

Nükhet Duru, Jolly Joker Vadistanbul’da

Trakya Kent Konseyleri Birliği'nin yol haritası belirlendi

Cumhur İttifakı ortağından özel aranjman