İstanbul'da TÜRAM'da mezuniyet sevinci

İstanbul

İstanbul'da TÜRAM'da mezuniyet sevinci

İstanbul'da Silivri Özel TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki eğitimlerini başarıyla tamamlayan 26 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’de bir belediye tarafından kurulan tarım temalı ilk eğitim kurumu olan Silivri Özel TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz yıl ilk mezunlarını veren ve Türkiye’nin sayılı liseleri arasında yer alan okuldaki eğitimlerini başarıyla tamamlayan 26 öğrenci için okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet töreninde öğrencilere hitaben duygusal bir konuşma yapan Okul Müdürü Mualla Varlıoğlu, sizleri, gelecekte savrulan kuru bir dal parçası gibi değil, daha çok hedefleri olan bir Atatürk genci olarak görmek istediğini söyledi.  Eğitime ve öğrencilere yönelik verdikleri desteklerle devam eden Yılmaz, “Biz, tarımsal destekler ve hizmetlerimizin yanı sıra Silivri’de eğitim, kültür, sanat ve spor alanında birçok projeyi hayata geçirdik. Silivri’mizin 12 köyündeki köy okulunda ‘Kütüphanesi, Tiyatro Salonu ve Bilgisayar Odası Olmayan Köy Okulu Kalmayacak’ isimli bir proje başlattık. Bununla da yetinmedik tuvaletlerinden dış cephesine kadar bütün köy okullarımızı yeniledik. Bugün o köy okullarımızda piyesler, tiyatrolar oynanıyor. Eğitime teşvik amacıyla geçen yıl üniversiteyi kazanan her öğrencimize, hiçbir ayrım yapmaksızın 500 TL burs verdik. Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliği yaparak Selimpaşa’da ücretsiz enstrüman, drama ve tiyatro derslerinin verildiği bir müzik okulunu hayata geçirdik. Bu yıl üniversite sınavına girecek olan bütün öğrencilerimizin sınav giriş ücretlerini Silivri Belediyesi olarak biz ödedik. LGS ve YKS’de ilk 10’a giren Silivrili öğrencilerimizi ödüllendirdik" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: istanbul'da türam'da mezuniyet sevinci

CHP'nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu

Sanatseverler İstanbul’un önemli müzeleriyle buluştu

İshak Paşa vefatının 538. yılında dualarla anıldı

'Aile ve Nüfus 10 Yılı' ilan edildi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ailesizleşme topluma huzur vermez

Kireçburnu Gümrükçü İshak Ağa Camii açıldı

Konut piyasasında talep artışı!

1 Haziran'da 81 il pedal çevirecek... Türkiye genelinde dev bisiklet turu

Bursa Gemlik’te belediyecilikte yapay zeka çağı

Kritik alanlarda birçok şirket sınıfta kaldı! Şirketlerin deprem ve kriz anında iletişim planı yok!

Sakarya’nın gastronomi kimliğini Etnospor’da dünya tanıyor

Bornova’daki kültürel miras buluşmasında ‘Çağın Dervişi’ne saygı

İstanbul Büyükşehir'e 4. dalga operasyonu! CHP'den tepki: Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar!

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi