İstanbul'da 'Sahne Senin' geleneği sürüyor

İstanbul

İstanbul'da 'Sahne Senin' geleneği sürüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ’nin yepyeni projesi Sahne Senin Night Shift, müzeler kapandıktan sonra gerçekleşen etkinliklerle müzelerin büyülü atmosferinde sanatseverlere ve sanatçılara eşsiz bir deneyim yaşatmayı ve müzisyenlere sahne alma imkanı sunmayı hedefliyor.

İSTANBUL (İGFA) - Daha önce, İstanbul'da “Sahne Senin” kapsamında birçok genç sanatçıya Kültür AŞ’nin düzenlediği konserler ve festivallerde büyük sanatçılarla sahne alma fırsatı sunulmuş, bu yenilikçi formatla müzik ve performans sanatlarıyla ilgilenen sanatçıların izleyici karşısına çıkmalarına destek verilmişti. Şimdi ise bu heyecan verici deneyim gecenin gizemli atmosferine taşınıyor. 

Sahne Senin Night Shift, sahne bulma imkanı sınırlı olan her yaştan sanatçıya performansını sergileme fırsatı sunmayı amaçlıyor.

Projeye başvuran ve videolarını paylaşan DJ’ler, ensemble olarak tanımlanan müzik grupları, korolar, performans sanatçıları ve dansçılar, Kültür AŞ işletmesindeki Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Dijital Deneyim Müzesi, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk’te sahne alma fırsatı yakalayacak.

Projeye başvurmak isteyen sanatçılar, başvurularını Radar Türkiye mobil uygulaması üzerinden yapabilir ve performans videolarını paylaşabilirler. Sahne Senin Night Shift’e katılmaya hak kazanan sanatçılar, müze kapandıktan sonra düzenlenen özel Night Shift etkinliklerinde sahne alacaklar.


Haber Kaynak : İGFA

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği

Son 55 yılın en sıcak 4. Haziran'ı! Rekor sıcaklıklar kayıtlara geçti

Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı