İstanbul’da “İlmek İlmek Mutluluk” işleniyor

İstanbul’da “İlmek İlmek Mutluluk” işleniyor

İstanbul’da “İlmek İlmek Mutluluk” işleniyor

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen “İlmek İlmek Mutluluk” sosyal sorumluluk projesi, ilçede yaşayan kadınların el emeği ve dayanışma ruhunu ortaya koyuyor.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Beylikdüzü Belediyesi, tarafından hayata geçirilen “İlmek İlmek Mutluluk” sosyal sorumluluk projesi ile Beylikdüzü’nde yaşayan kadınların el emeği ve dayanışma ruhu gözler önüne seriliyor.

Proje kapsamında Beylikdüzü Anne ve Çocuk Merkezleri’nden hizmet alan ve ilçede ikâmet kadınlar, ördükleri parçaları bir araya getirerek anlamlı bir battaniye ortaya çıkarıyor.İlk ilmeklerinin 100. Yıl Güli Akkuş Anne ve Çocuk Merkezi’nde örüldüğü etkinliğe katılarak projeye destek veren Zehra Çalık, projenin önemi ve toplumsal dayanışmanın gücüne vurgu yaptı. 

 “Her ilmekte dayanışma ve sevginin izi var”

Hazırlanan battaniyelerin huzurevinde yaşayan yaş almış bireylere hediye edileceği, “İlmek İlmek Mutluluk” projesi ile el emeğinin ve kolektif dayanışmanın gücü ortaya koyuluyor.

Böylece hem emek veren kadınlar destekleniyor hem de yaş almış bireylere sıcak bir dokunuş sunulmuş oluyor. Proje kapsamında kadınlar 11, 18 ve 28 Şubat tarihlerinde Ayten İlgün HarmanAnne ve Çocuk Merkezi’nde, 14 ve 21 Şubat tarihlerinde ise 100. Yıl Güli Akkuş Anne ve Çocuk Merkezi’nde yapılacak etkinliklere katılabilecek.


Haber Kaynak : İGFA

Aksaray'da Ücretsiz Kuaför Hizmetinden Ocak Ayında 1.745 Kişi Yararlandı

Van, EMITT 2026 Turizm Fuarı'nda Tanıtılıyor

Ürdün Kralı II. Abdullah Türkiye’ye geliyor

Van'da Alternatif Yol Çalışmaları Kapsamında Yol Genişletme İşlemi Başlatıldı

Rosa Luxemburg'un Yaşamı Yunusemre'de Sahnelendi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, 6 Şubat Depremlerinin Üçüncü Yılında Mesaj Yayımladı

Kayseri'de Toplu İş Sözleşmesi Futbol Turnuvası ile Kutlandı

Konya Büyükşehir Belediyesi 2025 Yılı Yatırımlarını Açıkladı

Kayseri'de Kartal Kavşağı Çalışmaları Kapsamında Yol Kapatılacak

Kayseri'de Belediye Personeli İçin Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Mavi Vatan'ın yeni gözbebeği yükseliyor... Türkiye'nin ilk milli hücumbotu yükseliyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Ankara'da Yatırım Temaslarını Sürdürüyor

Çanakkale'de 6 Şubat Depremleri Anıldı, Dirençli Kent Stratejileri Masaya Yatırıldı

Bakırköy’de deprem gerçeği masaya yatırıldı

Toroslar Belediye Meclisi Şubat Ayı İkinci Birleşimini Gerçekleştirecek