İstanbul'da Halk Ekmek'ten çölyak hastalarına yeni yıl hediyesi

İstanbul

İstanbul'da Halk Ekmek'ten çölyak hastalarına yeni yıl hediyesi

İstanbulluların sağlıklı, kaliteli ve hesaplı un ve unlu mamul ihtiyacını karşılayan İstanbul Halk Ekmek, çölyak hastalığı ve glüten hassasiyeti olanları unutmyarak, 81 ilde yaşayan 4 bin kişiye glütensiz ürünlerden oluşan yılbaşı hediye kolileri gönderdi.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Perakende Grubu iştiraklerinden İstanbul Halk Ekmek (İHE) AŞ, hijyenik ortamda, el değmeden ve yüksek kalitede 52 farklı ürünü hem İstanbullular ile hem de Türkiye’nin dört bir yanında yaşayanlar ile buluşturuyor.

Piyasa değeri çok yüksek olan bu ürünleri çölyak ve PKU hastalarına daha uygun fiyatlı ulaştıran Halk Ekmek, dini bayramlarda ve yıl başlarında özel olarak hazırlanan hediye paketleriyle de binlerce kişiye destek oluyor.

Yılda toplam üç kez dağıtılan ve 4 bin kişiye ulaştırılan hediye kolileri içerisinde 1 kg glütensiz un, 5 adet glütensiz roll ekmek ve glütensiz tatlı kurabiye bulunuyor.

ÇÖLYAK VE PKU HASTALARINA ÖZEL İNDİRİM

İstanbul Halk Ekmek, 2023 yılından beri çölyak ve PKU hastalarının tükettikleri glütensiz ürünlere, liste fiyatlarından daha uygun şekilde ulaşmasını sağlıyor. Hastalar, https://www.ihe.istanbul/ adresinden oluşturacakları hesaplarına e-Devlet’ten hasta olduklarına dair indirdikleri barkodlu raporlarını yükleyerek hem indirimli ürün satın alabiliyor hem de senede üç kere gönderilen hediye kolilerden faydalanabiliyor.


Haber Kaynak : İGFA

Diyarbakır'da Mardin Yolu'na Kapsamlı Peyzaj Düzenlemesi

Van'da Kar Mücadelesi: 292 Yerleşim Yerine Ulaşım Sağlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 'Koli Ver' Kampanyası Ramazan'da Devam Ediyor

Altınordu'da Üreticilere 2.4 Milyon TL Destek

Kulp'ta Kar Nedeniyle Kapanan Kırsal Yollar İçin Temizleme Çalışması Başlatıldı

DEM Parti'den Kayyım Uygulamalarına Tepki: Eşbaşkanlar Görevlerine Dönmeli

Diyarbakır Eşbaşkanı Bucak, Eurocities ve B40 Temsilcileriyle Görüştü, TBB Encümen Toplantısına Katıldı

Eskişehir'de Gündoğdu Mahallesi İçin 378 Milyon TL'lik Kentsel Dönüşüm Projesinin Temeli Atıldı

Van'da Özel Gereksinimli Bireyler Sinema Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Kayseri'de Kar Mücadelesi: 432 Kilometrelik 54 Mahalle Yolu Açıldı

Kayseri'de Üçüncü Gönül Sofrası Eskişehir Bağları'nda Hizmete Açıldı

Sazova Parkı'nda Ekolojik Dönüşüm: Kavaklar Çınarlarla Yenileniyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Buluşmaları Mahmudiye'de Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Siyer Sergisi Ramazan Ayında Yoğun İlgi Görüyor

Mert Şişmanlar, Yunusemre Belediyespor'da