İstanbul'da ekipler eş güdümlü çalışıyor... Yollarda kar küremeye devam

İstanbul

İstanbul'da ekipler eş güdümlü çalışıyor... Yollarda kar küremeye devam

İstanbul’un bazı ilçelerinde sabah saatlerinden itibaren aralıklarla etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri, kent genelinde yolların açık tutulması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'da Özellikle Beykoz, Başakşehir, Arnavutköy ve Sultangazi ilçelerden gelen ihbarlar doğrultusunda ekipler hızla müdahalelerde bulunuyor.

İstanbul’un çeşitli noktalarında yoğun kar yağışı nedeniyle zaman zaman ulaşımda kısa süreli aksamalar yaşandı. Beylikdüzü, Arnavutköy, Eyüpsultan ve Başakşehir ilçelerinde tuzlama ve küreme çalışmaları yoğun bir şekilde gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, Beykoz Yavuzselim Mahallesi Akdeniz Caddesi ve Akbaba-Riva Yolu Sırmakeş Caddesi’ne müdahale etti. Ayrıca, Başakşehir Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı’ndaki olumsuzluklar giderildi.

ACİL MÜDAHALELER YAPILDI

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı’nda buzlanma nedeniyle toplu taşıma araçlarının ilerleyemediği bilgisi üzerine ekipler bölgeye müdahale etti. Başakşehir Kayaşehir’de de kar küreme çalışmalarına yoğunluk verildi.Arnavutköy’de Habibler Kavşağı’na yardım için ekipler yönlendirilirken, Sultangazi Mescid-i Selam bölgesinde yolların açık tutulması sağlandı. İBB ekipleri Alo 153 Çağrı Merkezi’ne gelen ihbarlara da hızlıca yanıt verdi.

Kar yağışının gün boyunca aralıklarla devam edeceği, özellikle akşam saatlerinde sıcaklığın düşmesiyle birlikte artabileceği öngörülürken, sürücülerin tedbirli olması gerektiği hatırlatıldı.

Kış lastiği olmayan araçların trafiğe çıkmasının hem kendi güvenlikleri hem de trafik akışı açısından risk oluşturduğu ifade edildi. Toplu taşıma araçlarının kullanılması önerildi. İBB ekipleri ve ilçe belediyelerinin koordineli çalışmaları ile kentin farklı noktalarındaki yolların açık tutulması için çalışmalar 24 saat esasına göre aralıksız devam edecek.


Haber Kaynak : İGFA

Yalova Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde 2025'te Tüketim Rekoru Kırıldı

İzmit'te Yılın İlk Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü SEKA Park'ta Gerçekleştirildi

Mardin'de Gece Boyunca Kar Mücadelesi

İzmit'te Çınar Çocuk Korosu İçin Seçmeler Yapıldı

Kumar bağımlılığı artıyor! 2025’te başvurular 5 bini aştı

Ticaret Bakanlığı 2025 Yılı Denetim Bilançosunu Açıkladı: 2,6 Milyar TL Ceza Kesildi

İlişkinizi neden ChatGPT'ye sormamalısınız?

Çimhan Manavgat Belediyespor, Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonu İlan Edildi

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Sancak Mahallesi'nde Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

İstanbul Maltepe’de 'Yarısı Bizden' ile riskliler güvenli binalara dönüştü

Adalet Bakanı Tunç: Aileyi Hedef Alan Akımlara Karşı Önleyici Adımlar Atılacak

Kocaeli'de “Ortak Miras Tek Yürek” kültür etkinliği

“Ay Tedirginliği” Baruthane Sahnesi'nde prömiyer yaptı

Süleymanpaşa'da Polis Ekipleri Çocuklarla Kartopu Oynadı

KPSS-2025/2 Yerleştirme Sonuçlarına Göre Sözleşmeli Avukat Belgeleri İçin Son Başvuru Tarihi 30 Ocak