İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 1,4 milyon hap ele geçirildi

İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 1,4 milyon hap ele geçirildi

İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 1,4 milyon hap ele geçirildi

İstanbul Silivri’de gerçekleştirilen operasyonda 1 milyon 400 bin adet uyuşturucu hap ile yaklaşık 2 milyon 400 bin hap üretimine yetecek 80 kilogram ham madde ele geçirildi; 5 kişi gözaltına alındı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı, İstanbul’da düzenlenen büyük çaplı uyuşturucu operasyonunun detaylarını açıkladı.

Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı denetiminde yürütülen çalışmalarda, Silivri ilçesinde uyuşturucu madde imalatına yönelik bir adrese operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucunda, 1 milyon 400 bin uyuşturucu hap ele geçirilirken, yaklaşık 2 milyon 400 bin hap üretimine yetecek 80 kilogram ham madde de bulundu. Ayrıca, üretim sırasında kullanılan 2 karma makinesi, 2 kompresör makinesi, 1 basın makinesi, 1 hassas terazi ve çeşitli imalat ile ambalaj malzemeleri de ele geçirildi.

Operasyonda toplam 5 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanlığı, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığına teşekkür etti.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 1,4 milyon hap ele geçirildi

İstanbul Maltepe’de “Ramazan Bayramı” denetimi

Cumhuriyet tarihçisi İlber Ortaylı vefat etti

Reklam dünyasının duayeni Alinur Velidedeoğlu hayatını kaybetti

Bakan Göktaş, BM'de Türk Devletleri Teşkilatı Adına Ortak Beyan Sunulduğunu Açıkladı

Cerrahpaşa’ya depreme dayanıklı yeni kampüs geliyor... Modern sağlık kampüsüne ilk temel atıldı

HSK, Yargıtay Üyeliğine 8 İsim Seçti

PFDK’dan Kayserispor-Trabzonspor maçına ceza yağdı

Bandırma Küçük Sanayi Sitesi'nde Esnaf ve Oda Başkanları İftarda Buluştu

Adalet Bakanı Gürlek, Ticaret Mahkemelerinde İhtisaslaşma Getirildiğini Açıkladı

Sıfır araç fiyatlarında artış beklentisi! Jeopolitik riskler otomotiv sektörünü etkileyebilir

Balıkesir'de Yerel Üreticileri Destekleyen 'Ondan Yerel Market' Açıldı

Gemi adamlarının günlük iaşeleri 430 TL oldu

Bandırma'da Budama, Ot Mücadelesi ve Yaya Geçidi Çalışmaları Sürüyor

Göktaş, BM Kadının Statüsü Komisyonu'nda İsveç, Moldova ve Gambiyalı Bakanlarla Görüştü