İstanbul'da 'Bakırköy Muhabbetleri'ne devam

İstanbul

İstanbul'da 'Bakırköy Muhabbetleri'ne devam

İstanbul'da Bakırköy Belediyesi'nin her hafta İspirtohane Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Bakırköy Muhabbeti” etkinliği, bu hafta yazar Mümin Sekman ile eğitimci ve yazar Bahar Eriş’i ağırladı. “İnsan Potansiyelini Nasıl Gerçekleştirir” konulu söyleşinin ardından vatandaşlar yazarlara kitap imzalatma imkanı da buldu.

İSTANBUL (İGFA) - Bakırköy Belediyesi vatandaşları her cuma birbirinden verimli söyleşilerle buluşturmaya devam ediyor.

İspirtohane Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Bakırköy Muhabbeti” etkinliğinde yazar Mümin Sekman ile eğitimci ve yazar Bahar Eriş anlamlı bir söyleşi gerçekleştirdi.

“İnsan Potansiyelini Nasıl Gerçekleştirir” konulu söyleşi kapsamında verimli bir gün yaşandı.

Vatandaşların akıllarındaki soruları sorma imkanı da bulduğu söyleşi, yazar Mümin Sekman ile eğitimci ve yazar Bahar Eriş’in okuyucularına kitabını imzalaması ile sona erdi.


Haber Kaynak : İGFA

Malatya’da Güney Kuşak Yolundaki çalışmalarda sona gelindi

Diyaliz hastalarına moral dopingi!

Bakan Uraloğlu: Depremde ulaşım yapılarımız hasar görmedi

Zafer'den Çağlayan’da adalet buluşması çağrısı

Başkan Bozbey: Bursa’da hedef dünya kenti

Yuvamız İstanbul'da yeni dönem heyecanı

Sağlık emekçileri 1 Mayıs'ta Taksim'de buluşuyor

Saadet İzmir, danışma kurulu toplantısı düzenledi

İzmir’de deprem riski alarm veriyor!

İzmir Körfezine yeni nefes! Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi’nin 4. fazı açıldı!

Türkiye günün 7 saati çevrimiçi

İnşaat sektörü büyüyor ancak sorunlar derinleşiyor

Maratonda akıllı saatiyle derece yakaladı

Bakan Kurum: Dönüşümden korkmayın

İstanbul'da 'Bakırköy Muhabbetleri'ne devam