İstanbul'da Anadolu lezzeti halk ekmek ile sofralarda

İstanbul

İstanbul'da Anadolu lezzeti halk ekmek ile sofralarda

İstanbul Halk Ekmek (İHE), ekonomik sıkıntılarla mücadele eden İstanbullunun kaliteli ve uygun fiyatlı ekmek ihtiyacını karşılayarak milyonlarca haneye ekmek ulaştırıyor

İSTANBUL (İGFA) - 16 milyon İstanbullunun kaliteli ve hesaplı un ve unlu mamul ihtiyacını karşılayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Halk Ekmek AŞ (İHE), değişen beslenme tercihlerini dikkate alarak ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

İstanbullular ile yeni buluşan 350 gramlık Karakılçık Unlu Ekşi Hamur Ekmeği; Anadolu topraklarında yüzyıllardır ekilen ve kültürel mirasın önemli parçalarından biri olarak kabul edilen bir karakılçık buğdayından üretildi.

Karakılçık buğdayından yapılan ekmek genetik yapısı değiştirilmemiş, lif oranı açısından zengin ve özgün yapısıyla dikkat çekiyor.

Ahmet İsvan fabrikasında üretilen yeni ekmek, hiçbir katkı maddesi içermiyor ve ekşi hamurla uzun fermantasyon süreci kullanılarak üretiliyor. 25 liradan satışa sunulan Karakılçık Unlu Ekşi Hamur Ekmeği, tüketicilere alışılmışın dışında bir lezzet ve kıvam sunuluyor.

1978 yılından bu yana İstanbullulara kaliteli ve uygun fiyatlı ekmek ulaştıran İstanbul Halk Ekmek, yeni çıkardığı ürün ile birlikte ürün yelpazesini 53’e çıkardı. 39 ilçede, 445 mahallede, 696 büfe ve 3 bine yakın satış noktasıyla hizmet veren İHE, Ahmet İsvan Fabrikası’nın devreye girmesiyle birlikte fabrika sayısını dörde çıkararak, her gün milyonlarca haneye ulaşıyor.


Haber Kaynak : İGFA

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği

Son 55 yılın en sıcak 4. Haziran'ı! Rekor sıcaklıklar kayıtlara geçti

Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı