İstanbul'a tır-kamyon girişleri ve otobüs çıkışları durduruldu!

İstanbul

İstanbul'a tır-kamyon girişleri ve otobüs çıkışları durduruldu!

İstanbul'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle kente tır ve kamyon girişleri durdurulurken, Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki otobüslerin çıkışları da durduruldu.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'da kar yağışı ve buzlanma dolayısıyla Anadolu ve Trakya istikametlerinden İstanbul'a seyahat eden tır ve kamyonların şehire girişleri durduruldu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İkinci bir duyuruya kadar; İstanbul içinde bulunan tır ve kamyonların trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecektir. Hareket halindeki bu araçların en yakın park alanları ve Otoyol Hizmet Tesislerinde (OHT) beklemeleri gerekmektedir" ifadelerini yer verdi.

Vali Yerlikaya ayrıca kar yağışının etkili olduğu kentte vatandaşları zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyardı.

Vali Yerlikaya, bir diğer paylaşımında, "İlimizde  Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki otobüslerin çıkışları durdurulmuştur" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1502144733103202307

Haber Kaynak : İGFA

İstanbul–Antalya karayolunda korkutan kaza

Beauty Of Turkey'nin yıldızı Nevide Çiçek 

Patrik Kerim'den Midyat’a anlamlı ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin net tavrını yineledi

Büyük Zafer'e Bakırköy'de coşkulu kutlama

Türkiye'de siber suçlara büyük darbe! 10 günde 189 milyon TL’lik varlığa el konuldu

İstanbul Maltepe'de filede 'Zafer' turnuvası

Yüzücüler kulaçlarını TEGV’li çocuklara eğitim desteği için attı

Nevşehir Belediyesi Atletizm Takımı Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor

BNP Paribas Cardif Türkiye, gelişim odaklı yaklaşımıyla insan kaynağına değer katıyor

BtcTurkVadi Açıkhava'da 'Seçkin' performans

TBMM’nin Gazze tezkeresi Resmi Gazete'de

Hava sıcaklığına dikkat! Dereceler 40'ı bulacak

BNP Paribas Cardif Türkiye’de tazminat bildirimi artık parmaklarınızın ucunda

SMA tedavisinde Türkiye gelişmiş ülkelerin önünde