İstanbul Fatih'te Zafer Partisi adayı halkına ses oluyor

İstanbul Fatih

İstanbul Fatih'te Zafer Partisi adayı halkına ses oluyor

İstanbul Fatih'teki kira fiyatları ve güvenlik sorunlarına dikkati çeken Zafer Partisi Belediye Başkan adayı Hande Karacasu, Fatihli vatandaşların sorunlarını da gündeme getirdi.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'da Zafer Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı Hande Karacasu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Başkan adayı Hande Karacasu, yerel işletmeleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerine devam ederken, toplumu etkileyen önemli konulara dikkat çekiyor.

Karacasu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı videolu paylaşımda, Fatih'te sığınmacılar ve kaçakların varlığı nedeniyle artan kira fiyatlarına ve güvenlik sorunlarına değindi. Aynı zamanda, güvenlik sorunları nedeniyle atalarından kalan evlerini terk etmek zorunda kalanların da sesine kulak verdi.

https://twitter.com/KaracasuHande/status/1770503918490952122

Karacasu'nun mesajı, bu konuların günlük yaşamlarına etkisiyle mücadele eden birçok vatandaş tarafından destek bulurken, "Fatih’te vatadaşlarımızın, çocuklarımızın güvenli bir yaşam sürdürebilmelerini sağlamalıyız. Belediye başkanı olarak, herkesin faydalanabileceği çözümler bulmak için çalışacağım" mesajını verdi.


Haber Kaynak : İGFA

E-Posta pazarlaması 22 milyar dolara ulaşacak

Harita Mühendisi Halil Gök, 20 yıldır cebinde çiçekle çevreyi güzelleştiriyor... 365 gün cebinde çiçek taşıyor

Ticaret'ten uluslararası 3 gözetim şirketine faaliyet yasağı!

Şile Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri Dedublüman ile başladı

10 ilde 5 organize suç örgütüne 74 gözaltı!

İstanbul Şile 'Milli Birlik' kortejinde buluştu

Tekirdağ Şarköy ve Çanakkale Ayvacık’ta yangınlara müdahale sürüyor

"En Uzun Gece" destanına ilk temsil

Seks bağımlılığı, tedavi edilmesi gereken ciddi sorun

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz, milletin şanlı destanıdır

İstanbul'da başlamadığı iddia edilen projede yüzde 14 ilerleme var

Üsküdar Üniversitesi, ilk hekimlerini gururla uğurladı

MİT’ten FETÖ’nün finans ağına operasyon! HAKMAR ve TATBAK’a kayyum atandı

64 ilde FETÖ'ye 306 gözaltı!