İstanbul Eyüpsultan'da çocuklar zabıtaya emanet

İstanbul Eyüpsultan

İstanbul Eyüpsultan'da çocuklar zabıtaya emanet

İstanbul'da Eyüpsultan Belediyesi, 2022 – 2023 Eğitim ve Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte ilçede yaşayan öğrencilerin güvenli bir şekilde okula ulaşabilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı.

İSTANBUL (İGFA) - Her yıl olduğu gibi bu yıl da okul giriş ve çıkışlarında çocukların evlerine ve servislerine ulaşmalarında sorun yaşamamaları için güvenlik önlemleri alan Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerektiğinde trafik akışını düzenleyip öğrencilerin karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçmelerine yardımcı oldu.

 

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerdeki okulların öğrenci giriş ve çıkış saatlerinde, öğrencilerin yaya geçitlerinden ve kritik kavşaklardan güvenli bir şekilde geçişlerini sağladı.

Ekipler okulların ilk gününde trafikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı okul önlerinde ve kavşak noktalarında 07:00 – 09:00 saatleri arasında görev yaptı.

Öğrencilerin okula rahat bir şekilde ulaşmasını sağlayan uygulama, veliler tarafından da beğeni topladı.


Haber Kaynak : İGFA

Barışın sesi Nilüfer’den yükseldi

İSTOÇ’ta çıkan yangın söndürüldü

Simge’den yazın enerjisini yansıtan sürpriz: “Mucize (BHDR Version)” yayında!

12'si 'Kırmızı'lı 14 suçlu Türkiye'ye iade edildi!

Harbiye'de Sıla rüzgarı esti!

Adalar’da endüstriyel balıkçılık yasağına tam destek: Marmara’nın ekosistemi korunmalı

Konya’da “Yayıncılık Yaz Okulu” tamamlandı

Konya 'akıllı güçlü'de ilk sırada

İstanbul Bakırköy’de muhtarlarla deprem hazırlık toplantısı

Müteahhitler sektörde doğal büyüme ivmesinden memnun

İzmir Enternasyonal Fuarı Big Boyz Festival’e ev sahipliği yapıyor

11’inci Marioba şenlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çin'de diplomasi trafiğine devam

Afganistan'da deprem! Ölü sayısı her geçen saat yükseliyor

Berkay'dan yaz sezonuna muhteşem veda