İstanbul Beylikdüzü'nde budama çalışmaları

İstanbul Beylikdüzü

İstanbul Beylikdüzü'nde budama çalışmaları

İstanbul'da Beylikdüzü Belediyesi, ilçe genelindeki budama ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bir yandan yeni yeşil alanlar kazandırırken bir yandan da mevcut yeşil alanların bakımını sağlayan yerel belediye, kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte budama çalışmalarına başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar, hem ağaçların daha sağlıklı ve verimli bir şekilde gelişmesini hem de olumsuz hava koşullarında kırılan dalların çevreye zarar vermesini engellemeyi amaçlıyor.

Budamanın yanı sıra ilçe genelindeki ağaçlandırma çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Mustafa Kemal Caddesi, Kavaklı Caddesi, Avrasya Caddesi ve Hasan Tahsin Caddesi olmak üzere şimdiye kadar toplamda 262 ağaç dikildi.

Tüm çalışmaları kontrollü bir şekilde gerçekleştirdiklerini dile getiren Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Çağrı Çebi, “Ağaçların ömrünü uzatıp sağlıklı olmasını sağlamak ve olabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için tüm parklar, yeşil alanlar ve yol kenarlarındaki ağaçlarda budama çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda kent estetiğine ve iklim koşullarına uygun olarak yürüttüğümüz ağaçlandırma çalışmalarımız da ekiplerimizce devam ediyor.” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

İETT'den eğitime destek

Ak Parti Şile mahalle ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor

Türkiye’nin küresel tarım ticareti güçleniyor

İstanbul Beylikdüzü'nde çocukların şenlik başladı

Türkan Şoray Atatürk'ün portresini gördüğünde duygusal anlar yaşadı

Başkan Taban: İnegöl’ün Mayasında ticaret var

Otomotivde yerli üretim alarm veriyor! Çin'e cari açık büyüyor

Çalışanların yüzde 76'sı çocuklarının memur olmasını istiyor

Atıcılıkta 138 sporcu mesir kupası için yarıştı

Jolly Joker Harbiye Açık Hava Konserleri başlıyor

YÖM Okulları öğrencileri ödülleri topladı

İzmit Kent Meydanı’nda tarihi kutlama

İlk ödemeler Mayıs'ta annelerin hesabında

İstanbullularla buluşturan 'Enstitü'

Bursa İznik'te müziğe adanmış bir ömür