İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nden miniklere sıfır atık eğitimi

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nden miniklere sıfır atık eğitimi

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nden miniklere sıfır atık eğitimi

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi, ilçe genelindeki eğitim kurumlarında, sitelerde, apartmanlarda ve sanayi kuruluşlarında düzenlediği sıfır atık ve çevre bilgilendirme eğitimleriyle toplumsal bilinci artırmayı hedefliyor. Çevreye duyarlı nesiller yetiştirme misyonuyla hareket eden belediye, atık toplama ve geri dönüştürme etkinliğiyle çocuklara çevre bilinci kazandırdığı gibi, onları doğada hoş vakit geçirmeye yönlendiriyor.

İSTANBUL (İGFA) - Beylikdüzü Belediyesi, sıfır atık ve çevre bilinci konusundaki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Kreşler Müdürlüğü’nün koordinesinde Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gündüz Çocuk Bakımevi'nde eğitim gören 5 yaş grubundaki öğrencilere sıfır atık eğitimi verildi. Çocuklara çevreyi korumanın önemi ve atıkların doğru şekilde ayrıştırılmasıyla ilgili temel bilgiler eğlenceli ve öğretici bir şekilde aktarıldı.

Gürpınar Kent Ormanı’nda doğanın tadını çıkardılar

Eğitim programının ardından minik çevreciler, Gürpınar Kent Ormanı’nda düzenlenen çöp toplama ve mıntıka temizlik etkinliğine katıldı. Çocuklar, hem doğada vakit geçirmenin tadını çıkardı hem de çevreye duyarlılıklarını gösterdi. Toplanan atıklar, geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen atölye çalışmasında yeniden değerlendirildi.


Haber Kaynak : İGFA

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği

Son 55 yılın en sıcak 4. Haziran'ı! Rekor sıcaklıklar kayıtlara geçti

Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı