İstanbul Bayrampaşa’da Aşevi hizmeti başladı!

İstanbul Bayrampaşa’da Aşevi hizmeti başladı!

İstanbul Bayrampaşa’da Aşevi hizmeti başladı!

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler ve cenaze evleri için sıcak yemek hizmetini başlattı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun bir süre önce proje olarak duyurduğu aşevi hizmeti, artık Bayrampaşalı vatandaşlara destek vermeye başladı.

Başkan Hasan Mutlu, Bayrampaşa’da dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek, “Aşevi sözü vermiştik, sözümüzü tuttuk. İhtiyaç sahibi ailelerimize ve cenaze evlerine sıcak yemek hizmetini başlatıyoruz. Komşularımızın her zaman yanındayız” dedi.

Belediyenin sosyal destek çalışmaları kapsamında hayata geçirilen aşevi hizmetiyle, yemek ihtiyacı olan vatandaşlara her gün sıcak yemek ulaştırılacak. Özellikle cenaze evlerinde taziye sahiplerinin yemek ihtiyacını karşılamak adına büyük bir kolaylık sağlayacak olan proje, Bayrampaşalılar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Bayrampaşa Belediyesi yetkilileri, aşevi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların belediyeye başvurabileceklerini belirtti.


Haber Kaynak : İGFA

Türk mühendislerden Jakarta’da 'akıllı trafik' dönüşümü

Kırşehir’deki yeni GES'le 600'den fazla mağaza beslenecek

Avrupa'da yapay zeka alanında ciddi yetenek açığı var! Türkiye'de durum ne?

Sağlıklı iftar sofrası için 10 öneri!

Yer bilimci Prof. Dr. Görür'ün editörlüğünde kitap tanıtıldı

İmamoğlu büyük yolculukta Adana'da

Hormonal değişimler kadın beynini etkileyebiliyor!

Ordu Aybastı Merkez Camii için Büyükçekmece'de önemli ziyaret

Mide kanseri 'güncellenen' tedavi yaklaşımlarıyla ele alındı

55 ülkede kadın otomotiv gazetecileri yılın otomobilini seçti

Ramazanda verimli ders çalışma tüyoları... Enerji ve zaman yönetimini doğru planlayın!

Felçli kadınlar da cinsel olarak aktif olabilir

‘İstanbul Efendisi’ Sakarya'da güldürdü

İzmir Bornova’da kadınlar mücadelede buluştu

İstanbul Bakırköy'de eğlenceli Ramazan