İstanbul Bakırköy'de 'Öğretmenler Günü' koşusu

İstanbul Bakırköy

İstanbul Bakırköy'de 'Öğretmenler Günü' koşusu

Bakırköy Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında koşu etkinliği düzenledi. Merrell iş birliği ile Yeşiköy Marina’da düzenlenen koşunun startını veren Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, kazananlara ödüllerini takdim etti.

İSTANBUL (İGFA) - Bakırköy Belediyesi, geleceğin mimarı öğretmenler için ilçede ilk defa bir koşu etkinliği düzenledi. Yeşilköy Marina’da Merrel iş birliği ile düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Koşusu’nda, 7’den 70’e herkes enerji dolu bir ortamda buluştu. Etkinlik, başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenler için gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından 6K koşu ile başlayarak çocuk koşusu ile devam etti. Startını Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun verdiği koşunun kazananları erkeklerde Emin Berke Murathan, kadınlarda Nazire Güleç oldu. Kazananlara ödüllerini takdim eden Başkan Ovalıoğlu, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirerek geleceğe ışık tutan öğretmenlerin gününü kutladı. Koşu programında gerçekleştirilen dans etkinliği ile de öğretmenlerin, sporcular ve vatandaşlar keyifli bir pazar günü geçirdi.

“ÇOK GÜZEL BİR YARIŞTI”

Öğretmenler günü koşusunu galip tamamlayan Nazire Güleç, Öncelikle bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Kendi antrenörümün de öğretmenler gününü kutluyorum. Çok güzel bir yarıştı. Devamı için de çalışmaya devam edeceğiz. Organizasyonda emeği geçen herkese her şey için çok teşekkür ederiz” dedi.

“BİZİM İÇİN ŞAHANE BİR SABAHTI”

Bir öğretmen olarak koşu etkinliğine katılan Yıldız Aslan, “Çok şahane bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. İyi ki böyle bir organizasyon olmuş, bizim için çok şahane bir sabahtı. Devamını bekliyoruz” diyerek Bakırköy Belediyesi’ne teşekkür etti.


Haber Kaynak : İGFA

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği

Son 55 yılın en sıcak 4. Haziran'ı! Rekor sıcaklıklar kayıtlara geçti

Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı