İstanbul Bakırköy'de 'kadın emeği'ne değer katılacak

İstanbul Bakırköy

İstanbul Bakırköy'de 'kadın emeği'ne değer katılacak

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde kadınlara yönelik gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekleyen Bakırköy Belediyesi, “Kadın Emeği” stantları açıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Bakırköy Belediyesi, kadınların maddi ve manevi anlamda güçlü kalabilmesi için gerçekleştirdiği çalışmaları artırıyor.

Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak stantlarda el emeği göz nuru ürünlerini görücüye çıkaracak kadınlar, ev ekonomilerine katkıda da bulunmuş olacak.

Belediyenin Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma ile kadınların emekleri sergi ile taçlanacak.

Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak stantlar ile el emeği göz nuru ürünlerini sergileme fırsatı bulacak olan çok sayıda Bakırköylü kadın, satış yaparak ev ekonomisine de katkıda bulunacak. 20 Aralık 2024 tarihinde açılacak olan sergi, 20 Ocak 2025 tarihine kadar devam edecek.


Haber Kaynak : İGFA

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği

Son 55 yılın en sıcak 4. Haziran'ı! Rekor sıcaklıklar kayıtlara geçti

Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı